• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2015 - Suzuki Bilimport Danmark

2 Suzuki verdenspremiere

Internationale biludstilling i Geneve

Suzuki er i gang med en gennemgribende fornyelse af hele modelprogrammet.

Efter introduktionen af familiecrossoveren S-Cross er den nye Celerio tæt på sin danske introduktion i marts måned, og i april følger lanceringen af den helt nye Vitara - Suzukis bud på en moderne og kompakt SUV med en stærk fremtoning.

Under årets internationale biludstilling i Geneve løfter Suzuki nu sløret for, hvilken retning man går med de næste to modelnyheder. Her er der nemlig verdenspremiere på to conceptmodeller, som hver især giver et indblik i Suzukis modelfremtid.

iK2 hedder den første. Her er Suzuki gået efter at tage begrebet ”kompaktbil” til nye højder. Så her har man udfordret de gængse normer for, hvor meget bil man kan forvente af en bil i kompaktklassen. Det er der kommet en flot 5-dørs hatchback ud af.

iM4 er navnet på den anden conceptmodel. En ikonisk mini 4WD med tydelige DNA referencer til Suzukis stærke SUV historie og erfaring. Her er både ny teknologi og et meget karakterfuldt design, der gør iM4 til helt sin egen.

Yderligere information om de 2 conceptmodeller offentliggøres på Geneve udstillingens første pressedag tirsdag den 3. marts. Her afholder Suzuki pressemøde kl. 11.15 i hal 4.

Den 85. internationale biludstilling i Geneve har pressedage den 3.- 4. marts 2015 og er åben for publikum fra den 5. til 15. marts

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.