• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. januar 2015 - MyNewsDesk

Ny eller brugt bil?

3 gode grunde til at købe en brugt bil

Er du i tvivl om det er en god ide at købe brugt bil? Nedenfor finder man tre gode grunde til at købe en brugt bil.

1. Prisen på en ny bil falder med lynets hast
Den helt store ulempe ved at købe en ny bil er, at prisen på den falder meget hurtigt og meget drastisk. Det siges, at køb af ny bil er den dårligste investering du kan gøre dig pga. det meget dramatiske prisfald efter den første kørte kilometer.

2. Der er mulighed for at gøre et super godt køb
En anden super fordel ved at købe en brugt bil er, at der er uhyre stor chance for at gøre dig et super godt køb. Hvis du er god til at handle med folk og samtidig god til at lave den rette research, så er der bestemt meget værdi at hente for få penge. Og det er bestemt noget du bør udnytte så godt som du nu kan.

3. En splinterny bil koster dig dyrt
Køb af brugt bil er meget nemmere at overskue rent økonomisk i forhold til, hvis du skulle købe en helt ny. En helt ny bil er typisk dyr, og noget der uden tvivl kan mærkes på din økonomi.

Derfor er en brugt bil en god ide, hvis du foretrækker at have en overskuelig økonomi.

En brugt Audi A3 er især et godt køb


Der er ingen tvivl om, at en af de brugte biler som især er et godt køb for tiden, det er en Audi A3. Denne type Audi er kendt for at kunne holde i ekstremt mange år uden at miste sønderlig kørekvalitet.

Derudover er prisen på en Audi A3, der har været brugt i et par år også ganske god. Uden tvivl en bil du bør se nærmere på, hvis du gerne vil køre Audi.

Skal du købe en brugt bil - Se her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.