• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2014 - Skoda

Ny Skoda Yeti

Perfekt til byjunglen

Den nye ŠKODA Yeti har fået et omfattende ansigtsløft og byder på stilsikre og elegante designelementer, som passer perfekt til byen.

I ŠKODA Yeti sidder du højt placeret med et godt udsyn over trafikken og kan nyde de flotte detaljer i kabinen. Yeti imponerer derudover med mange praktiske løsninger, masser af plads og økonomiske motorer.

Det nye design
Den nye ŠKODA Yeti har et ungt og sportsligt design, som kan tilpasses din helt egen stil. Er du til elegante linjer og stilrent design? Gå på opdagelse i vores farve-og fælgvælger, hvor du kan beslutte dig for, hvilken farve og hvilke fælge du ville vælge til din Yeti.

Det nye design byder på markante forlygter, dynamiske linjer og et robust karosseri. Det nye desingsprog giver Yeti sin helt egen stil, og det nye logo pryder stolt den nye brede kølerhjelm.

Prøv vores visualizer for ny Yeti og leg med farver og fælge.

Det friske interiør
Interiøret i den nye Yeti imponerer med rene linjer, et kompakt instrumentpanel og et sportsligt 3-eget rat. Derudover er designet blevet langt mere strømlinet og moderne.

Yeti er kendt for at have masser af plads, både til familien og til dine fritidsinteresser. Både Yeti og Yeti Outdoor byder på det praktiske Vario-Flex bagsædesystem, som giver dig 3 seperate bagsæder, der kan nedfældes eller tages helt ud uafhængigt af hinanden. Bagagerummet imponerer med en volumen på 416 liter og hele 1.760 liter, når bagsæderne er nedfældet.

Simply Clever - Simply Yeti
Den nye Yeti er bare Simply Clever og vil være den perfekte partner i en travl hverdag. Yeti byder blandt andet på en udtagelig affaldsbeholder i sidedøren*, klapbord på bagsiden af forsæderne* og en praktisk holder til din sikkerhedsvest under forsædet.

Derudover vil dit bagagerum give dig helt nye muligheder med det smarte Vario-Flex system, med den vendbare bagagerumsmåtte* der har gummi på den ene side og stof på den anden side, netsystemet* og den praktiske udtagelige LED-lygte*.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.