• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. oktober 2014 - Nissan Nordic Europe Oy -Danmark

Nissan skaber verdens største zorbing kugle

Med en bil indeni

For at demonstrere Safety Shield-teknologierne tog Nissan den populære fritidsbeskæftigelse skridtet videre og byggede en imponerende kugle, der kan rumme en NOTE For at demonstrere Safety Shield-teknologierne tog Nissan den populære fritidsbeskæftigelse skridtet videre og byggede en imponerende kugle, der kan rumme en NOTE

Nissan NOTE i "CarZorb" vækker Safety Shield-teknologierne til live
En kugle på højde med en toetagers bygning viser nye sider af den populære fritidsbeskæftigelse.

En kæmpe "kugle" viser, hvordan teknologien kan gøre biler sikre
Nissan har skabt verdens største fungerende zorbing-kugle – komplet med en Nissan NOTE i fuld størrelse sikkert indkapslet inden i.

Den gigantiske oppustelige bold, som måler 6 m i diameter og over 18 meter i omkreds, er udviklet med henblik på at fremhæve Nissans Safety Shield-teknologier i mærkets populære lille familiebil Nissan NOTE.

Den kolossale konstruktion med kælenavnet "CarZorb" blev med succes rullet ned af stejle bakker i en film med en varighed på 2 min. Hvis du vil se den aktion, kan du klikke her!
Zorbing, som startede in New Zealand, er en actionsport, hvor personer, der ønsker et adrenalinsus, kan rulle ned af bakker inden i en kugle fremstillet af stærk, oppustelig plastik. En zorbing-kugle er normalt fremstillet af to oppustelige lag, der beskytter personerne indeni mod at komme til skade.

For at demonstrere Safety Shield-teknologierne tog Nissan den populære fritidsbeskæftigelse skridtet videre og byggede en imponerende kugle, der kan rumme en NOTE. CarZorb blev efterfølgende testet på en tophemmelig militær træningsbase i Storbritannien.

Nissans CarZorb, som det varede over 2 måneder at bygge og som vejer over 1 ton, er konstrueret til at give en visuel demonstration af Nissans Safety Shield-teknologier – en række af førerassistentsystemer, der advarer bilisterne om potentielle farer.
Dette stunt lanceres på et tidspunkt, hvor den helt nye NOTE kan fejre sin første årsdag på de europæiske veje.

Nissan NOTE er spækket med innovativ teknologi, der gør kørslen mere sikker. Vognbaneassistent, advarsel om biler i den blinde vinkel og Moving Object Detection udgør tilsammen Nissan Safety Shield. Denne unikke sikkerhedspakke fungerer ved hjælp af det enestående selvrensende kamera bag på. Herudover har Note 360° Around View Monitor-teknologien, som allerede er banebrydende innovation i segmentet.

Bastien Schupp, som er Vice President for Strategy & Marketing, udtaler følgende: “Nissan NOTE er omhyggeligt udviklet til at give bilisterne en lang række teknologier, der danner en beskyttende kugle omkring både dem og deres bil. Især vores Safety Shield-teknologi er unik blandt de små familiebiler.

"Udviklingen af en full size CarZorb til at demonstrere teknologien er en spændende og mindeværdig måde til at minde folk om fordelene ved Nissans Safety Shield”.
Premiumteknologi og skarpt design er en af de vigtigste features ved Nissan NOTE, og den innovative tankegang gælder for alle aspekter af bilens design og konstruktion.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.