• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. oktober 2014 - Opel Danmark

Ny Opel hedder Karl

Ny minibil fra Opel er opkaldt efter en af Adam Opels sønner.

Den nye Corsa og livsstilsbilen ADAM får snart et nyt familiemedlem.. Den nye Corsa og livsstilsbilen ADAM får snart et nyt familiemedlem..

Den nye Corsa og livsstilsbilen ADAM får snart et nyt familiemedlem i form af en fem dørs minibil, der er døbt Karl efter den ene af Adam Opels sønner.

”Karl er et kort og iørefaldende navn, der repræsenterer Opels værdier. Det er tysk, emotionelt og opnåeligt, ” siger Tina Müller, Chief Marketing Officer hos Opel.

Med Karl, ADAM og den nye generation Corsa, der kommer til årsskiftet, får Opel et af de stærkeste modeludbud i de mindste klasser. Den nye Corsa måler fire meter i længden, ADAM er 3,70 meter lang og Karl 3,68 meter. Den mindste Opel får fem døre og op til fem sæder.

 Navnet Karl er ment som en hyldest til den ene af sønnerne af bilfabrikkens grundlægger Adam Opel. Adam Opel AG er grundlagt i 1862, og firmaet var i begyndelsen af 1900-tallet Tysklands største cykelfabrik. Sønnerne Carl, Wilhelm og Friedrich påbegyndte bilfabrikationen i 1898, og den første bil blev præsenteret året efter.


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.