• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. oktober 2014 - Nissan Europe

Ny Nissan X-TRAIL

Den helt nye Nissan X-TRAL har opnået fem stjerner hos EuroNCAP

 Den nye Nissan X-Trail har opnået de maksimale fem stjerner hos den uafhængige sikkerhedsorganisation EuroNCAP. Den nye Nissan X-Trail har opnået de maksimale fem stjerner hos den uafhængige sikkerhedsorganisation EuroNCAP.

De nytænkende Safety Shield-teknologier i den nye X-Trail hjælper med til at undgå ulykker
Organisationen roser X-Trail for dens høje sikkerhedsniveau og sikkerhedssystemer
Den nye X-Trail omfatter en lang række sikkerhedsfeatures inklusive Safety Shield
Crossover-modellerne Juke og Qashqai har også opnået fem stjerner hos EuroNCAP

Den nye Nissan X-Trail har opnået de maksimale fem stjerner hos den uafhængige sikkerhedsorganisation EuroNCAP. Resultatet kommer i kølvandet på de tilsvarende fem stjerner til den nye Qashqai, hvilket gør Nissans crossover-modelrække til en af de mest sikre og beskyttende i branchen.  Den nye X-Trail, som blev lanceret i Europa tidligere i år, viser Nissans nytænkning på sikkerhedsområdet med en række avancerede systemer, som giver høj beskyttelse af personerne i bilen og af fodgængere.

Højt sikkerhedsniveau
I frontkollisionstesten forblev X-Trails passagerkabine stabil, og analysen af testdukkerne indikerede en god beskyttelse af knæ og lår på både fører og forsædepassager. Testdukken i førersiden scorede det maksimale antal point i sidekollisionstesten med god beskyttelse af alle dele af kroppen. Selv i den mere alvorlige sidekollisionstest mod en bjælke var alle dele af kroppen godt beskyttet.

Som Nissan ejerne forventer, fik den nye X-Trail også en god score for beskyttelse af børn. Baseret på analyse af testdukkerne i de dynamiske tests opnåede X-Trail maksimumpoint for beskyttelsen af et 18 måneder gammelt barn. Under sidekollisionen blev begge testdukker holdt tilstrækkeligt fast af de beskyttende elementer i deres børnesikkerhedssystem, så risikoen for, at hovedet kunne komme i kontakt med dele i bilens kabine, blev minimeret.

Som en afsluttende del af rapporten opnåede X-Trail det maksimale antal point for den beskyttelse, som bilens kofanger gav fodgængernes ben, med gode testresultater på alle testområder.

Resultaterne hos EuroNCAP viser, hvorfor Nissan lægger stor vægt at gøre sine biler så sikre som muligt for både personerne i bilen og for fodgængere. X-Trail er udstyret med nogle af de mest avancerede sikkerhedssystemer i klassen – samlet i et netværk, som tilsammen udgør mærkets roste Safety Shield-teknologier.

Sikkerhedsteknologierne i den nye X-Trail omfatter følgende:

Automatisk nødopbremsning
Træthedsregistrering
Vejskiltegenkendelse
Vognbaneassistent
Advarsel om biler i den blinde vinkel
Moving Object Detection
Fjernlysassistent
Anerkendelse i branchen

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.