• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. august 2014 - MyNewsDesk

Suzuki afslører ny Vitara på Paris Motorshow

Den nye Suzuki Vitara har verdenspremiere på årets internationale biludstilling i Paris


En helt ny Suzuki Vitara får verdenspremiere på årets internationale biludstilling i Paris, der afvikles i starten af oktober måned.

Her præsenterer Suzuki en nyudviklet SUV, der kombinerer det autentiske Suzuki SUV design med AllGrip 4WD, avanceret teknologi, god brændstoføkonomi og mulighed for individuel personalisering ud- og indvendigt.
Den nye Vitara er baseret på conceptmodellen iV-4, som blev vist frem på biludstillingen i Frankfurt sidste år. Yderligere information om den nye Suzuki Vitara offentliggøres på udstillingens første pressedag den 2. oktober.

Paris MotorShow - D. 4. Oktober til og med d. 19. Oktober.
Paris Motor Show er en af de største og mest eksklusive bil udstilling i Paris.

Besøgende vil få mulighed for at komme på tværs af en bred vifte af internationale mærker fra hele verden. Showet vil vise en stor del af biler, der benytter banebrydende teknologi. Topmoderne og innovative biler vil også blive vist.

Paris Motor Show 2014 er et perfekt sted, der tilbyder både glæde og læring for de besøgende. Showet vil indeholde info og tips til øko-kørsel, elbiler samt indendørs elektrisk gokart fra hele verden. Motor Show vil give udstillere en unik mulighed for at fremvise deres nyeste udstyr og produkter foran verdens førende fagfolk og specialister.


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.