• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. juli 2014 - Ford Motor

Ford lancere ny styringsteknologi

En forbedring af de i forvejen gode styreegenskaberne.

Styringsteknologien vil blive introduceret i flere udvalgte Ford-modeller. Styringsteknologien vil blive introduceret i flere udvalgte Ford-modeller.

Ford

Adaptive Steering er en forbedring af de i forvejen fremragende køreegenskaber og giver nu på toppen en yderligere opgradering af styretøjet, der øger komfort og køreglæde både ved parallelparkering, men også ved kørsel på snoede landeveje.

Det nye intelligente styresystem, som er fuldt integreret i rattet, tilpasser til stadighed udvekslingen mellem førerens rat-håndtering og forhjulenes faktiske drejevinkel. Modsat et traditionelt styretøj, hvor udvekslingen er fast, vil Fords Adaptive Steering tilpasse udvekslingen efter bilens hastighed og de specifikke kørselsforhold. Det giver en meget mere dynamisk og direkte køreoplevelse.

Ved lave hastigheder – for eksempel i forbindelse med parkering eller ved kørsel i snævre passager – vil styringen af bilen opleves nemmere og meget mere smidig. Der skal simpelthen ikke drejes nær så meget på rattet. Ved landevejs- og motorvejskørsel vil føreren opleve en mere direkte- og præcis styring.

Adaptive Steering, som Ford har udviklet i samarbejde styrtøjs- og sikkerhedsvirksomheden Takata, vil blive introduceret i flere, udvalgte Ford-modeller henover de næste 12 måneder.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.