25. juli 2014 - Ford Motor

Ford lancere ny styringsteknologi
En forbedring af de i forvejen gode styreegenskaberne.

Styringsteknologien vil blive introduceret i flere udvalgte Ford-modeller.
Ford

Adaptive Steering er en forbedring af de i forvejen fremragende køreegenskaber og giver nu på toppen en yderligere opgradering af styretøjet, der øger komfort og køreglæde både ved parallelparkering, men også ved kørsel på snoede landeveje.

Det nye intelligente styresystem, som er fuldt integreret i rattet, tilpasser til stadighed udvekslingen mellem førerens rat-håndtering og forhjulenes faktiske drejevinkel. Modsat et traditionelt styretøj, hvor udvekslingen er fast, vil Fords Adaptive Steering tilpasse udvekslingen efter bilens hastighed og de specifikke kørselsforhold. Det giver en meget mere dynamisk og direkte køreoplevelse.

Ved lave hastigheder – for eksempel i forbindelse med parkering eller ved kørsel i snævre passager – vil styringen af bilen opleves nemmere og meget mere smidig. Der skal simpelthen ikke drejes nær så meget på rattet. Ved landevejs- og motorvejskørsel vil føreren opleve en mere direkte- og præcis styring.

Adaptive Steering, som Ford har udviklet i samarbejde styrtøjs- og sikkerhedsvirksomheden Takata, vil blive introduceret i flere, udvalgte Ford-modeller henover de næste 12 måneder.