• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. juli 2014 - Skoda

ŠKODA er med hele vejen

ŠKODA er Team Rynkebys stærkeste hjælperytter.

1.250 km er langt. Især på cykel. Ikke desto mindre er det distancen, når Team Rynkeby igen i år kører til Paris for at samle penge ind til børn med kræft. 1.250 km er langt. Især på cykel. Ikke desto mindre er det distancen, når Team Rynkeby igen i år kører til Paris for at samle penge ind til børn med kræft.

ŠKODA

ŠKODA er med hele vejen som feltets stærkeste hjælperytter, for mange af de 26 cykelhold har valgt en ŠKODA Octavia Combi som følgebil. Ikke alene får cykelrytterne masser af plads til bagage og udstyr med Årets Bil 2014.

De mange deltagere har også solgt tusindvis af lodder i et landsdækkende lotteri, hvor ŠKODA sponserer 1.-præmien: ŠKODA Citigo – Årets Bil 2013.Lotteriet er en del Team Rynkebys mange aktiviteter for at indsamle penge til børn med kræft. Sidste år blev det til mere end 23 mio. kr., og i Danmark bliver pengene doneret til Børnecancerfonden, som anvender pengene til bl.a. forskning. Kræft hos børn er en meget alvorlig sygdom. Selvom videnskaben er kommet langt de senere år, så det i dag lykkes at redde 80 procent af de børn, som får konstateret kræft, er sygdommen fortsat skyld i flest sygdomsrelaterede dødsfald blandt børn i alderen 1 til 15 år.

Team Rynkeby er et velgørenhedscykelløb, der samler penge ind til børn med kræft og deres familier. I år deltager 26 hold fra Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Finland og Australien. Alle har de Champs-Élysées i Paris som mål.Det første hold i 2002 bestod af en medarbejder fra Rynkeby Foods samt 10 kolleger, venner og bekendte. Siden da er Team Rynkeby vokset eksplosivt. I år deltager knap 1.200 danske og udenlandske ryttere sammen med cirka 300 servicefolk, og de tilbagelægger 150-200 km om dagen.

ŠKODA har over 100 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år.

Vores modeller er alle særligt målrettet familiernes behov og modeller som Fabia, Octavia og Superb er alle blandt de mest rummelige biler i deres respektive klasser.

Derudover udgøres modelprogrammet af  microbilen Citigo og Yeti og Yeti Outdoor, der begge tilhører SUV klassen, samt den særdeles funktionelle og fleksible Roomster, der også er kendetegnet ved et innovativt design. De nyeste modeller i ŠKODA-familien er Rapid Hatchback og Rapid Spaceback.

ŠKODAs DNA er rummelighed og kvalitet for pengene. Omkostningerne ved at eje og køre en ŠKODA ligger på et lavt niveau, og ŠKODA er et af de bilmærker, der holder restværdien bedst.
ŠKODA står for ”Clever ingeneering with a human touch”, hvilket vi lokalt betegner som ”Driftssikre biler med et personligt aftryk”.

I ŠKODA har vi kontinuerligt fokus på at forbedre kundetilfredsheden og arbejder altid på at opfylde kundens behov. Herudover er miljø og bæredygtighed vigtige områder, der ligger ŠKODA stærkt på sinde. Det kalder vi for ”Lad fornuften sejre”.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.