• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juni 2014 - Dansk Shell

Dansk Shell konkurrence

Tank, skrab og vind en SEAT IBIZA ST.

Deltag i konkurrencen og vind hovedpræmien - en SEAT IBIZA ST style 1,2 TDI. Læs mere i teksten omkring deltagelse Deltag i konkurrencen og vind hovedpræmien - en SEAT IBIZA ST style 1,2 TDI. Læs mere i teksten omkring deltagelse

Dansk Shell

Denne sommer kan landets bilister kombinere glæden ved at fylde kvalitetsbrændstof på bilen med chancen for at vinde en SEAT IBIZA ST, når de tanker hos Shell. I en stor sommerkonkurrence sætter Shell en spritny bil og 50.000 halvliter Coca-Cola på højkant. På toppen følger oplevelser for børnefamilierne med børnebilletter til LEGOLAND®
Fra 23. juni er der ekstra solskin over landets godt 230 bemandede Shell-stationer. Den dag lyder startskuddet nemlig til Shells store sommerkonkurrence, hvor bilister ud fra devisen ’tank, skrab og vind’ kan få andel i mere end 50.000 præmier til en værdi af næsten 1,4 millioner kroner.

Ikke nok med, at en heldig vinder af hovedpræmien bliver særdeles godt kørende i en spritny SEAT IBIZA ST Style 1,2 TDI til den nette sum af 189.400 kroner inkl. ekstraudstyr. Der er også 50.000 halvliters Coca-Cola på højkant for alle, der tanker over 25 liter brændstof og leger med ved at hente et skrabekort i butikken. Skrabekortet fungerer samtidig som en gratis børnebillet til LEGOLAND®.

”Alle som tanker på vores servicestationer denne sommer har chancen for at vinde i Shells store ’tank, skrab og vind’ konkurrence. Enten en halv liter Coca-Cola lige til at tage med på farten eller måske den helt store gevinst i form af en SEAT IBIZA ST. Du kan deltage uanset, om du tanker Shell FuelSave, Shell V-Power eller vores blyfri 92. Eneste krav er, at du tanker mindst 25 liter.

Om konkurrencen  
Konkurrencen løber fra 23. juni til 17. august. I den periode vil bilister, som tanker mindst 25 liter benzin eller diesel, få et skrabekort i butikken, når de betaler eller viser kvittering fra betaling ude ved standeren. Hvert skrabekort giver mulighed for at vinde en halv liter Coca-Cola nu og her, hvis man skraber to ens Coca-Cola flasker.

Deltagelse i konkurrencen om hovedpræmien - en SEAT IBIZA ST Style 1,2 TDI – kræver, at man tilmelder sig lodtrækningen. Det sker nemt. Enten ved at scanne QR-koden på skrabekortet med en smartphone eller ved at sende en SMS med teksten ’SHELL’ til 1919. Endelig kan tilmelding ske via www.shell.dk/vind.
Vinderen af bilen bliver udtrukket den 27. august og får personligt besked.
 
Om SHELL
Shell beskæftiger cirka 450 medarbejdere i Danmark fordelt på hovedkontoret i Ørestad og raffinaderiet i Fredericia. Hertil kommer godt 2.500 ansatte på Shells servicestationer.
Shells raffinaderi i Fredericia er et af to raffinaderier i Danmark. Her omdannes råolien fra Shells aktiviteter i den danske del af Nordsøen til flydende gas, jetbrændstof, benzin, diesel, petroleum og fyringsolie.

Der er 306 Shell servicestationer i Danmark. Heraf 63 Shell/7-Eleven, 111 selskabsejede, 70 ubemandede Shell Express stationer og 62 forhandlerejede stationer under navne som Shell eller Select. Dertil kommer 14 CRT-anlæg til lastbiler, busser og anden tung transport. Shell tilbyder en bred vifte af brændstoffer - fra 99 oktan Shell V-Power over Shell FuelSave Blyfri 95, Shell 92 oktan til Shell FuelSave Diesel.

På verdensplan beskæftiger Shell cirka 87.000 medarbejdere i 70 lande. Her er selskabet involveret i bl.a. olie- og gasudvinding, produktion og salg af benzin og diesel samt udvikling af biobrændsel og flydende naturgas. I alt har Shell 44.000 servicestationer i verden og producerer hver dag 3,3 mio. tønder olie og gas. Læs mere på www.shell.com.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.