• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. maj 2014 - MotorMagasinet

Årets varebil 2014

Ny Fiat Ducato Årets Varebil i Danmark 2014

Pressechefen og salgsdirektøren er ovenud tilfredse med kåringen af den nye Fiat Ducato som Årets Varebil 2014. Pressechefen og salgsdirektøren er ovenud tilfredse med kåringen af den nye Fiat Ducato som Årets Varebil 2014.

Motor-Magasinet

Den nye Fiat Ducato er netop kåret som Årets Varebil i Danmark 2014 ved transportmessen Vestfyn Trækker på Fyn. Se hvem der scorede de efterfølgende placeringer.

Ved prisuddelingen Årets Varebil i Danmark 2014 på Fyn i fredags den 23. maj var det Fiat Professionals nye Ducato, der suverænt kunne indtage sejrsskamlen - og det endda med en komfortabel sejr med hele 56 point. Ford besatte de efterfølgende podiepladser med modellerne Ford Transit 2-tons og Ford Transit, der fik henholdsvis 45 og 44 point, mens Citroën C4 Picasso Van blev nummer fire med 30 point. Femtepladsen gik til Mercedes-Benz Sprinter, som scorede 25 point.
 
Salgsdirektør Erik Holm fra Fiat Professional var selvsagt ganske tilfreds med hæderen.
- Fiat Ducato er den perfekte varebil, der nu er blevet gjort endnu bedre. Den har nye opdaterede stærke motorer og byder på teknologiske fremskridt inden for sikkerhed med nye aktive sikkerhedssystemer, som det seneste ESC-system for at sikre stabilitet under alle forhold og mulighed for en vognbaneassistent og skiltegenkendelse, siger han

Danske motorjournalister bag kåringen

Desuden peger Erik Holm på, at bilen har god brændstoføkonomi og en uovertruffen komfort.
- Jeg betragter det også som en fordel, at der ikke er ændret på karosseriet, således opbyggere ikke skal ændre på deres standarder, siger han.

- Ducato er kendt for sin fleksibilitet og er værdsat, fordi den både er effektiv, økonomisk og komfortabel. Og med den nye Ducato er der sat ekstra trumf på både motorkraft og sikkerhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne kalde vores Fiat Ducato for Årets Varebil i Danmark 2014, og det er en stor glæde, at vi kan cementere Fiat Ducatos position blandt de mest effektive varebiler på markedet, siger salgsdirektøren.

Den nye Fiat Ducato vil være at finde hos landets Fiat Professional forhandlere fra juli måned.
Det er danske motorjournalister (MKD) står bag kåringen, hvor Motormagasinets søsterblad, Transportmagasinet, var repræsenteret af Carsten Teiner. Motorjournalisterne fandt de fem finalister ud fra 12 nyheder på gule plader. Offentliggørelsen foregik på transportmessen Vestfyn Trækker, der blev afholdt i den forgangne weekend.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.