• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. maj 2014 - Ford

Ford Transit tordner frem

Til næste år kan Ford Transit fejre 50-års jubilæum.

Det går også strygende for Ford Transit i resten af Europa, hvor antallet af solgte Ford Transit-modeller steg med seks procent fra 2012 til 2013. Det går også strygende for Ford Transit i resten af Europa, hvor antallet af solgte Ford Transit-modeller steg med seks procent fra 2012 til 2013.

Ford

I det første kvartal af 2014 er der indregistreret 810 nye Transitter, hvilket svarer til mere end 16 procent af det samlede varebilssalg i Danmark. Dermed er Ford Transit det hurtigst voksende varebils-mærke i Danmark og det skyldes, ifølge Fords salgschef i Danmark, Michael Stig Nielsen, flere forhold.

"For det første har det naturligvis betydning, at Ford Transit Custom og Ford Transit Connect er kåret til Årets Internationale Varebil i henholdsvis 2013 og 2014 og at Ford Transit Custom samtidig er kåret til ”Årets Varebil i Danmark 2013”. Der ud over har Fords produktudvikling gennem de seneste år været enestående. Det gælder ikke kun i forhold til udviklingen af en meget bred pallette af varebiler - i alle størrelser - men nok så meget i forhold til udvikling af pålidelige og brændstofeffektive motorer med lange serviceintervaller".

"Resultatet er lavere driftsomkostninger og det er selvfølgelig helt centralt for en hvilken som helst virksomhed. Endelig har Ford, med etableringen af Ford erhvervscentre over hele landet, skærpet fokus på de enkelte virksomheder og deres specifikke transportbehov. På baggrund af Transit successen forventer man hos Ford, at det kun er et spørgsmål om kort tid før Ford er nr. 1 i varebilssegmentet".

"Den helt nye 2-tons Transit er på vej ud til forhandlerne netop nu og senere på året lanceres den mindste varebil i Transit-familien, Ford Transit Courier. På den baggrund er det svært at være pessimist", udtaler Michael Stig Nielsen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.