• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. januar 2014 - KIA

Facelift til Sportage

KIA Sportage får et facelift og helt ny prisstruktur.

KIA udstiller den nye 2014 KIA Sportage på Geneve Motor Show den 4. marts. KIA udstiller den nye 2014 KIA Sportage på Geneve Motor Show den 4. marts.

KIA
  
KIA Sportage får en ny chance
Det var med høje forventninger KIA Import Danmark lancerede den nye KIA Sportage tilbage i 2011. Designet var lækkert, udstyrslisten lang – en bil man vendte hovedet efter. Desværre blev Sportagens store europæiske succes en hæmsko for den danske importør, da leveringstiden blev længere end hvad bilens popularitet kunne bære.   
 
Tre år og en produktionsflytning senere er leveringstiden nu på niveau med KIAs øvrige Europæiske modeller fra den Slovakiske fabrik i Zilina. Det giver nye høje forventninger til den forbedrede Sportage, som KIA Import Danmark kan lancere til april i år.
 
”KIA Sportage fortjener en ny chance. Det er et super fint produkt i Crossover SUV segmentet. Derfor har KIA Import Danmark med lanceringen af den forbedrede Sportage etableret et helt nyt modelprogram”, udtaler salgs- og marketingchef; Mads Ries Lauvring.
 
Gå til Billånsoversigten her!
 
Minimere støj og vibrationer 
Den forbedrede Sportage bliver endnu mere raffineret end den nuværende model med en række ændringer, der skal minimere støj, vibrationer og hårdhed (NVH). Forruden bliver af lydisoleret glas, hvilket vil medvirke til at reducere vindstøj. Væsentlige forbedringer af undervognen, såsom nye gearkasseophængskomponenter vil medvirke til en mere raffineret køreoplevelse.
 
Udvendigt har den forbedrede Sportage fået nye fælge, nye tågelygter samt ny kofanger og en ny kølergrill. Indvendigt er kvaliteten blevet væsentligt forbedret med blødere og mere eksklusive materialer, som vi kender fra KIA cee’d. Den faceliftede model giver nye options på komfortudstyr, og nyt design omkring A-stolpen giver et bedre udsyn. 
 
Den forbedrede Sportage lanceres med KIAs velkendte økonomiske 1.6 benzin og 1.7 diesel motorer med stop and go system og KIAs unikke 7 års garanti.  Med en indgangspris på kr. 249.999,- er det et reelt alternativ til en stationcar.
Indgangsmodellen har bl.a. aircondition med køling i handskerum, elruder for og bag og 16” alufælge. For bare 15.000 kr. mere får man yderligere sædevarme for og bag, regnsensor og tågelygter med cornering light
 
Model Motor Geartype Vejl. pris
Sportage Style 1.6 GDI 135 HK 6MT Kr. 249.999
Sportage Style Plus 1.6 GDI 135 HK 6MT Kr. 264.999
Sportage Style 1.7 CRDI 115 HK 6MT Kr. 289.999
Sportage Style Plus 1.7 CRDI 115 HK 6MT Kr. 304.999


KIA udstiller den nye 2014 KIA Sportage på Geneve Motor Show den 4. marts. Og umiddelbart efter kommer den som pressebil med hhv. benzin og dieselmotoren og til officiel lancering primo april.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.