• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. januar 2014 - Volkswagen

Volkswagen Beetle Dune

Volkswagen præsenterer konceptbilen Beetle Dune.

En 2-liters turbomotor med direkte indsprøjtning, 210 hk og 6-trins DSG-gear sender Beetle Dune fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sek. En 2-liters turbomotor med direkte indsprøjtning, 210 hk og 6-trins DSG-gear sender Beetle Dune fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sek.

Volkswagen
 
Volkswagens Beetle er et fænomen, uanset hvor i verden den dukker op. Den bringer smilene frem, når den cruiser gennem gaderne, uanset om det er i San Francisco, Berlin, Paris, Shanghai eller København. Hidtil har Beetle kunnet fås som coupé eller cabriolet, men fremtiden kan byde på endnu en Beetle-model. På North American autoshow i Detroit præsenterer Volkswagen den næsten produktionsklare konceptbil Beetle Dune, der med sit cool og rå offroad-look tilfører den populære model en ekstra dimension.

Søg brugt Volkswagen Beetle her!
 
Cross-version af Beetle
Beetle Dune er - ind til videre - en konceptbil, men den er udviklet med henblik på at kunne sættes i produktion. Den er et potentielt og realistisk bud på, hvordan en Cross-version af Beetle kunne se ud. Beetle Dune bærer mange af de visuelle karakteristika, som vi kender fra de øvrige Cross-versioner af henholdsvis Polo, Golf Plus, Touran og Caddy. Beetle Dune er i forhold til en standard-Beetle hævet 50 mm i undervognen for at give mere frihøjde og gøre den mere terrænduelig, så den kan spurte over sanddyner eller gennem sne. Rå 19” aluminiumsfælge, skærmkanter i matsort plast og en frontkofanger med et stort luftindtag omkranset af en aluminiumsramme er blot nogle af de detaljer, der giver Beetle Dune et skud offroadappeal. De matsorte skærmkanter betyder, at karrosseriets bredde er øget med 24 mm i hver side, og derfor er sporvidden øget med 29 mm for og bag, hvilket giver indtryk af, at Beetle Dune ”står” mere solidt plantet på vejen eller i sandet. Et par luftindtag i hver side af motorhjelmen, et sortlakeret tag med en integreret tagbøjle bag til samt en større hækspoiler og sidespejle i aluminiumsoptik, sætter en fed streg under det sportslige udtryk. 
 
En 2-liters turbomotor med direkte indsprøjtning, 210 hk og 6-trins DSG-gear sender Beetle Dune fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sek., så præstationerne matcher det sportslige og potente ydre.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.