• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2014 - Mercedes-Benz

Ny C-Klasse fra Mercedes-Benz

Større, endnu mere sikker og længere på literen.

Den nye C-Klasse udgave tilbyder mange forbedringer på rummeligheden, økonomien, sikkerheden og miljøet. Den nye C-Klasse udgave tilbyder mange forbedringer på rummeligheden, økonomien, sikkerheden og miljøet.

Efter 6 år og mere end 2,4 millioner producerede og solgte eksemplarer af den nuværende udgave af C-Klassen, introducerer Mercedes-Benz nu en helt ny C-Klasse. Den nye udgave kendetegnes ved at være større, mere rummelig, op til 100 kg lettere og med op til 20% bedre brændstoføkonomi. Den nye C-Klasse tilbyder yderligere en række nye systemer, der øger sikkerheden og sænker miljøbelastningen.

Linjerne i karrosseriet understrejer premiumfølelsen i mellemklassen og kabinen – i særdeleshed førerpladsen – sætter helt nye standarder, hvad angår både udseende og kvalitetsfølelse.

Mercedes-Benz nye C-Klasse (W205) lander hos de danske forhandlere den 15. marts – i øvrigt samtidig med en anden ny model fra Mercedes, GLA. Priserne for den nye C-Klasse starter ved en lancering på 490.400 kr.

Mere plads i bredden og længden

Den nye C-Klasse vokser i både længden og bredden med hhv. 95 mm. og 40 mm i forhold til forgængeren. Dette betyder mere plads i kabinen og i særdeleshed på bagsædet. Bagagerumsvolumen øges samtidig med 5 liter til totalt 480 liter.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Tekniske forbedringer

Teknisk byder den ny C-Klasse på et helt ny affjedrings-system, der muliggør endnu bedre vejgreb og vejfornemmelse ved sporty kørsel samt eksemplarisk kørekomfort og retningsstabilitet. Dette opnås takket være en helt ny-designet 4-link foraksel, et optimeret 5-link koncept på bagakslen samt det elektro-mekaniske styretøj, Direct Steer, der fremover bliver standard i hele C-Klasse familien.

Andre nyheder i den ny C-Klasse er head-up display, der projicerer relevante informationer på forruden og automatisk børnestolsgenkendelse (AKSE) på forreste passagersæde. AKSE består af en vægtplade i sædet, der registrerer, at et barnesæde er monteret på forsædet, hvorved airbaggen frakobles. Airbaggen tilkobles automatisk igen, når barnestolen fjernes.

Mange af de tekniske systemer, der revolutionerede bilverden i den nye S-Klasse, der blev lanceret i sommeren 2013, vil nu også blive tilbudt i C-Klassen. Dette indbefatter bl.a. et avanceret bremse assistent system, BAS Plus, der kan genkende fodgængere og krydsende trafik, den radarbaserede fartpilot, Distronic Plus med Steering Assist og Stop&Go Pilot, der tilbyder semi-autonom kørsel ved fx bykørsel, samt ikke mindst den intelligente fjernlys assistent, Adaptive Highbeam Assist Plus, der tillader det lange lys altid at være tændt uden af medtrafikanter blændes, da dele af lyskeglen kan slukkes.

Besøg forsikringsoversigten her!

Standard udstyret i Danmark

C-Klassen vil i Danmark som standard være udstyret med radio med Bluetooth (Audio 20), 2-zonet klimaanlæg, sædevarme, regnsensor, 16’’ aluminiumsfælge samt kollisions-advarsels systemet Collission Prevention Assist Plus, der kan foretage autonome bremseindgreb helt fra 7 km/t og op til 200 km/t.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.