• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. november 2013 - Applus Bilsyn

Bilejere glade for bilsyn

Danske bilejere giver Applus Bilsyn topkarakterer.

Fra begyndelsen af november kan danske bilejere finde forbrugernes bedømmelse af hver enkelt af Applus Bilsyns 100 synshaller på virksomhedens hjemmeside. Fra begyndelsen af november kan danske bilejere finde forbrugernes bedømmelse af hver enkelt af Applus Bilsyns 100 synshaller på virksomhedens hjemmeside.

Applus Bilsyn

Som den første bilsynsvirksomhed herhjemme lader Applus Bilsyn nu forbrugerne dagligt bedømme bilsynsvirksomhedens arbejde. 15.000 private bilejere, der medvirker i ny undersøgelse, er meget tilfredse med servicen.
 
Skal man have synet sin bil, er der god grund til at benytte en synshal hos Applus Bilsyn. Her er kunderne generelt meget tilfredse med kundeservicen.
 
Det fremgår af en ny kundeundersøgelse blandt 15.052 bilejere, som Applus Bilsyn nu offentliggør. Som den første virksomhed i bilsynsbranchen vil Applus Bilsyn privatkunder fremover løbende vurdere virksomhedens arbejde. 

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk
 
Så tilfredse er kunderne
På en skala fra 1-7, hvor 7 er den højeste score, får kundeservicen, eller kundernes tilfredshed med servicen, 6,6 point. På spørgsmålet om hvorvidt kunderne har lyst til at anbefale Applus Bilsyn videre til venner og familie, opnår virksomheden 6,5 ud af 7.
 
“Det er nogle utroligt flotte ratings, som vi er meget stolte af sammen med den service vores medarbejdere yder hver dag. De viser, at vores medarbejdere, ifølge kunderne, leverer en høj kvalitet i deres arbejde, og at kunderne er rigtig tilfredse, når de kører afsted. Hver dag bedømmer 300 nye kunder vores kundeservice og rådgivning i synshaller landet rundt. Som de eneste i branchen kan vi bruge den viden til endnu bedre at opfylde kundernes behov,” siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.
 
30 synshaller får 5 stjerner
For at gøre bedømmelserne lettere at forstå har Applus Bilsyn omregnet pointscoren til et stjernesystem fra 1-5 stjerner. 5 stjerner gives for en gennemsnitscore over 6,5 point. 30 af Applus Bilsyns synshaller scorer fem ud af fem stjerner. De resterende 70 synhaller opnår fire ud af fem stjerner i målingen. 

Gå til bilforsikringsoversigten her!
 
Sådan måles kundernes tilfredshed 
Grundpillen i betjeningen af kunderne er Applus Bilsyns kundeværdier – og dem lever medarbejderne i høj grad op til, viser resultaterne. 
 
“Vores kundeværdier går på at tage godt imod kunderne og betjene dem med et respektfuldt glimt i øjet. Herudover skal vi forklarer synsrapporten i et let forståeligt sprog, som alle kan forstå, være fagligt dygtige, undgå eventuel ventetid og tilbyde gode råd i forbindelse med vedligeholdelse. Her ligger vi i gennemsnit på 6,5 ud af 7 point, hvilket er en fantastisk score, som vi er meget tilfredse med ,” siger Per V. Rasmussen.
 
Faktaboks: Top 5: Så tilfredse er forbrugerne med Applus Bilsyn på en skala fra 1-7 (7 er max.point)
1. “Alt i alt er jeg tilfreds med Applus Bilsyn”: 6,6 
2. “Jeg kom ikke til at vente unødigt”: 6,6
3. “Jeg følte, at der var styr på de arbejdsopgaver, medarbejderen udførte”: 6,6
4. “Jeg vil anbefale Applus Bilsyn til vener og familie”: 6,5 
5. “Så tilfreds er jeg med kundebetjeningen”:6,4 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.