• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. oktober 2013 - Hertz

Velkommen til Hertz på Lolland-Falster

Hertz udlejning åbner kontor i Maribo på Lolland-Falster

Hertz er med åbningen af det nye kontor klar til at hjælpe med biler og varevogne til virksomhederne. Hertz er med åbningen af det nye kontor klar til at hjælpe med biler og varevogne til virksomhederne.

Hertz

Vores nyeste kontor ligger meget centralt i Maribo på Vesterbrogade 44 – lige ved den store rundkørsel med Jet-tanken, Lidl og Aldi.
Operations Manager Maj-Britt Bonnesen siger: ”Ole Henningsen fra OH Biler tilbyder nu udlejning af Hertz biler, varevogne og minibusser fra de flotte lokaler i Maribo.

Ole har en fantastisk personlighed og har med succes drevet bilforretning i Maribo siden 1969 – og vi er meget glade for dette samarbejde. ”

Levering på hele Lolland-Falster
Hertz i Maribo tilbyder at levere bilen, uanset hvor du befinder dig på Lolland-Falster. Nemmere bliver det ikke.

Udgangspunkt for ferien

Hvis du sejler til en af de skønne havne eller holder ferie på Lolland-Falster, er der masser at opleve: For eksempel Knuthenborg Safaripark, Knuthenlund økologiske gods, Møn og Lalandia.

Der er masser af muligheder i køreafstand fra Lolland-Falster, når solen skinner, eller hvis vejret er til indendørs aktiviteter.

Sådan sælger du din bil på Autocoms online bilauktion

Femern Bælt-forbindelsen
Hertz er med åbningen af det nye kontor klar til at hjælpe med biler og varevogne til virksomhederne, når den forventede store aktivitet i forbindelse med Femern Bælt-forbindelsen går i gang.

Lolland-Falster Airport
Der lander og letter mange fly i denne lufthavn, som er beliggende i Rødby, og der kommer helt sikkert endnu mere trafik i forbindelse med brobyggeriet.
Hertz leverer bilen til lufthavnen, så den står klar, når du lander.

Firmaaftale

Søren Gerner, Account Manager, siger: ”Du og din virksomhed kan allerede nu få en firmaaftale, så denne del af planlægningen kommer på plads. Vi skræddersyer aftalen til jeres behov, og den kan sagtens også omfatte billeje i udlandet, hvis I har behov for dette.”

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.