14. oktober 2013 - Hertz

Velkommen til Hertz på Lolland-Falster
Hertz udlejning åbner kontor i Maribo på Lolland-Falster

Hertz er med åbningen af det nye kontor klar til at hjælpe med biler og varevogne til virksomhederne.
Hertz

Vores nyeste kontor ligger meget centralt i Maribo på Vesterbrogade 44 – lige ved den store rundkørsel med Jet-tanken, Lidl og Aldi.
Operations Manager Maj-Britt Bonnesen siger: ”Ole Henningsen fra OH Biler tilbyder nu udlejning af Hertz biler, varevogne og minibusser fra de flotte lokaler i Maribo.

Ole har en fantastisk personlighed og har med succes drevet bilforretning i Maribo siden 1969 – og vi er meget glade for dette samarbejde. ”

Levering på hele Lolland-Falster
Hertz i Maribo tilbyder at levere bilen, uanset hvor du befinder dig på Lolland-Falster. Nemmere bliver det ikke.

Udgangspunkt for ferien

Hvis du sejler til en af de skønne havne eller holder ferie på Lolland-Falster, er der masser at opleve: For eksempel Knuthenborg Safaripark, Knuthenlund økologiske gods, Møn og Lalandia.

Der er masser af muligheder i køreafstand fra Lolland-Falster, når solen skinner, eller hvis vejret er til indendørs aktiviteter.

Sådan sælger du din bil på Autocoms online bilauktion

Femern Bælt-forbindelsen
Hertz er med åbningen af det nye kontor klar til at hjælpe med biler og varevogne til virksomhederne, når den forventede store aktivitet i forbindelse med Femern Bælt-forbindelsen går i gang.

Lolland-Falster Airport
Der lander og letter mange fly i denne lufthavn, som er beliggende i Rødby, og der kommer helt sikkert endnu mere trafik i forbindelse med brobyggeriet.
Hertz leverer bilen til lufthavnen, så den står klar, når du lander.

Firmaaftale

Søren Gerner, Account Manager, siger: ”Du og din virksomhed kan allerede nu få en firmaaftale, så denne del af planlægningen kommer på plads. Vi skræddersyer aftalen til jeres behov, og den kan sagtens også omfatte billeje i udlandet, hvis I har behov for dette.”