• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. juli 2013 - Renault

Renault Clio på podiet

Et salg på 711 styks i juni gav Clio en fornem 2. plads.

Med 711 solgte Renault Clio i juni måned kom Renault på podiet som den næst bedst sælgende bil i Danmark. Med 711 solgte Renault Clio i juni måned kom Renault på podiet som den næst bedst sælgende bil i Danmark.

Renault

Podieplads til Renault Clio
Med 711 styks solgte kom Renault Clio på skamlen som den næst bedst sælgende bil herhjemme efter – ja hvem ellers - VW Up.

Resultatet glæder naturligvis administrerende direktør Henrik Bang, der ser flere interessante aspekter ved podiepladsen.

”Først og fremmest kan jeg ikke huske, hvornår Renault har haft så fornem en placering. Det er vi både stolte over og glade for. Dernæst er det jo værd at bemærke, at det nu ikke kun er mikrobilerne, der er med fremme. Det er især interessant, da markedet i den grad har været domineret af de billige mikrobiler. En sådan er Renault Clio langtfra. Laveste pris er 135.000 kroner og den bedst sælgende version er stationcarversionen.

Så jeg synes det viser, at der måske er en lille bevægelse væk fra, at kunderne kun går efter mindst og billigst”, siger Henrik Bang, der generelt kan se tilbage på et godt halvår for Renault i Danmark.

Søg brugt Renault Clio her!


Markedsandel på 6,3 procent
Mens markedet totalt voksede med 7.6 procent lå Renaults vækst på 34,3 procent. Dermed nåede Renault en markedsandel på 6,3 procent og en samlet 6. plads i salgsstatistikken for første halvår af 2013.

Og Henrik Bang forventer, at de gode takter fortsættes.
” For at sikre fortsat vækst fortsætter vi udviklingen af vores forhandlernetværk, så vi får endnu stærkere samarbejdspartnere ude i landet. Det vil sige, at vi hen over efteråret vil se nye Renault forhandlere.

På produktsiden lancerer vi i august vores crossover – Renault Captur som vi forventer os meget af. Derudover arbejder vi jo intensivt med Dacia. Og her sælger den store Dacia Lodgy godt og vi glæder os i den grad til, at vi får B- segment bilen Dacia Sandero og stationcar Logan MCV ud til vores forhandlere. Det er biler, der tilbyder rigtig meget til få penge”, siger Henrik Bang.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.