• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. juni 2013 - Hyundai Bil Import A/S

Brintbiler til København

Den bedste måde at beskytte miljø og klima på.

Den nye Hyundai ix35 brintbil som i dag mandag d. 3. juni bliver overdraget til Københavns kommune Den nye Hyundai ix35 brintbil som i dag mandag d. 3. juni bliver overdraget til Københavns kommune

Hyundai Bil Import A/S

Mandag d. 3. juni overdrager Hyundai 15 ix35 brint-biler til Københavns Kommune ved en stor event ved Shell på Borgmester Christiansensgade 59, København. Overdragelsen har stor bevågenhed og vil blive fulgt tæt af de øvrige europæiske lande. De 15 Hyundai ix35 brint er nemlig verdens første serieproducerede brintbiler – og aftalen, som skal være med til at opfylde Københavns Kommunes mål om at blive CO2-neutral i år 2015, er den første af sin art, som Hyundai indgår i Europa.
 
I 2015 forventes det, at Hyundai ix35 brint bliver tilgængelig for det brede bilpublikum. Hyundai er overbeviste om, at brint som energikilde i vores biler er den allerbedste måde at beskytte miljø og klima på – uden, at man som bilist behøver at gå på kompromis med mobilitet og komfort, og Hyundai investerer milliarder af kroner i forskning og udvikling af den prisvindende teknologi, der ligger til grund for brintbilerne.
 
I linket herunder kan du se en film, der forklarer om teknologien bag Hyundai ix35 brint. Du kan få et indtryk af bilens funktionalitet og egenskaber af Niels Rønnebech, adm. direktør i Hyundai Bil Import, og du kan høre, hvorfor Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard mener, at brintbiler er en del af fremtidens løsninger på det grønne område.
 
Se filmen om den nye Hyndai ix35 brintbil på Youtube 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.