• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. maj 2013 - Hertz

Hertz Supercars

Hertz tilbyder nye luksusbiler i endnu flere lande.

Hertz Supercars er for dig, der selv vil prøve at sidde bag rattet i nogle af verdens mest unikke biler! Hertz Supercars er for dig, der selv vil prøve at sidde bag rattet i nogle af verdens mest unikke biler!

Hertz biludlejning

Lej drømmebilen hos Hertz
Kom ud at køre i biler til millioner af kroner i Frankrig, Italien og nu også i Holland. Derudover er der kommet flere topmodeller i Storbritannien, Spanien og USA.

Du kan få den ultimative køreoplevelse i legendariske biler som McLaren MP4-12C, Lamborghini LP 560 Spyder, Ferrari 458 Italia Spider Scaglietti, Bentley GT Continental og Jaguar XKR.

“Udvidelsen af Hertz Supercars i Europa er en rigtig spændende nyhed for vores kunder over hele verden, der har lyst til at få den utimative køreoplevelse! Bag rattet i vores Supercars sidder bilentusiasterne, dem, som skal have den store forretningsaftale på plads, og dem, der bare vil have en uforglemmelig oplevelse for livet! ”Hertz ønsker at slå fast med syvtømmer søm, at ønsker man helt unikke køreoplevelser ud over det sædvanlige, så det Hertz Supercars, der skal vælges”, siger salgschef Flemming Møller.

Besøg forsikringsoversigten her!

Få overblikket her
I Frankrig omfatter Hertz Supercars den ikoniske Lamborghini LP 560 Spyder, Range Rover Evoque og Aston Martin Virage Volante, og i Italien kan du komme ud at køre i biler som Porsche Cayenne Turbo, Jaguar XKR og Audi Q7 S Lin. I Holland udlejer Hertz blandt andet Porsche 911, Porsche Panamera, Porsche Boxster, Bentley GT Continental og Range Rover Evoque.

I Storbritannien er der kommet nye spændende biler til - Lamborghini LP570-4 Performante Edizione Tecnica og Range Rover Vogue Autobiography - og i Spanien er der nu også high-end biler som Audi R-8 og Mercedes SLS.

Hertz Supercars i USA inkluderer som noget nyt Porsche Panamera.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.