• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. maj 2013 - Motor-magasinet

Fiat Punto med Facelift

Faceliftet Punto fejrer 20 års fødselsdag.

20 år med Fiat Punto fejres med udstyr, skarpe priser og et facelift. 20 år med Fiat Punto fejres med udstyr, skarpe priser og et facelift.

Motor-magasinet

Punto fejrer rund fødselsdag
Det er nu 20 år siden, den første Fiat Punto blev introduceret, og Fiat fejrer den runde fødselsdag for den populære, rummelige og ikoniske bil ved at give den et facelift og tilbyde en række nye versioner til skarpe forårspriser. Nu er det muligt at købe den stærke TwinAir turbomotor med 85 hk i Fiat Punto Easy til 139.990 kroner.

Fiat Punto 1.2 Ciao koster vejledende fra 114.995 kroner som tredørs med blandt andet fjernbetjent centrallås, el-ruder, el-spejle, integreret radio med ratbetjening, 6 airbags samt Start & Stop system. Med samme motor i Easy-niveau og fem døre til 129.990 kroner tilføjes aircondition, elspejle med varme og splitbagsæde.

Med en 85 hestes 1.3 MJT turbodiesel og 5 døre som Easy koster Punto 149.990 kroner. Dyreste Lounge med dieselmotor koster 214.990 kroner med yderligere klimaanlæg, regnsensor, elruder bag, tågelygter med kurvefunktion, bluetooth, mediaplayer, fartpilot, 15" alufælge, læderrat og sportssæder.

Søg brugt Fiat Punto her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.