• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. april 2013 - Skoda

SKODA Service Challenge

Flot dansk placering ved SKODA Service Challenge.

Danmarks bedste SKODA-tekniker Rene Hellemann opnåede en flot 5. plads i den internationale konkurrence. Danmarks bedste SKODA-tekniker Rene Hellemann opnåede en flot 5. plads i den internationale konkurrence.

SKODA

Flot placering til Rene Hellemann
Rene Hellemann, som til daglig er SKODA-tekniker hos SKODA på Amager, opnåede en flot 5. plads i en stor international servicekonkurrence blandt 36 deltagere fra hele verden i 2013 udgaven af SKODA Service Challenge for teknikere.

Den intensive konkurrence blandt 36 nationale vindere af SKODA Service Challenge foregik på SKODAs fabrik i Mlada Boleslav i Tjekkiet, hvor deltagerne blev stillet overfor en række forskellige opgaver, hvoraf adskillige gav så væsentlige udfordringer for deltagerne, at alle de indlærte færdigheder måtte tages i anvendelse. Servicerådgiverne blev især udfordret på dialogmodtagelse, kundebetjening, produktkendskab.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Serviceteknikerne skulle løse komplicerede problemer indenfor fejlfinding på bilernes elektriske systemer, og biler med komplicerede startproblemer. ”Formålet var naturligvis at gøre SKODAs tekniske medarbejdere endnu mere klar til at imødekomme og afhjælpe kundernes behov for at køre i en problemfri ŠKODA”, udtaler teknisk produktchef Bjarne T. Hansen fra ŠKODA-importøren

Glæde over præstationen
”Vi lægger mange kræfter og ressourcer i, at SKODAs servicerådgivere og serviceteknikere løbende bliver uddannet til at være på forkant med bilernes tekniske udvikling og systemer, som bilerne bliver udstyret med. Kun herigennem kan vi yde vores mange kunder den bedste service. Vi er derfor rigtig glade for Renes præstation”, siger Bjarne T. Hansen.

SKODA Service Challenge er en årlig tilbagevendende national og international konkurrence for mærkets serviceteknikere og servicerådgivere. SKODA Service Challenge består af flere forskellige konkurrencer, der rummer både teoretiske og praktiske udfordringer og har til formål at forbedre SKODAs kundetilfredshed.

Besøg billånsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.