• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. april 2013 - Toyota

Danmarkspremiere på RAV4

Toyota holder Danmarkspremiere på den nye RAV4.

Kig forbi Toyota i weekenden 13.-14. april, hvor du altså kan gøre et sandt kup på flere områder. Kig forbi Toyota i weekenden 13.-14. april, hvor du altså kan gøre et sandt kup på flere områder.

Toyota

Danmarkspremiere på RAV4
Den helt nye og rå offroader Toyota RAV4 har danmarkspremiere i april, når Toyota inviterer til åbent hus i weekenden 13.-14. april. Derudover viser det japanske bilmærke også den nye 7-personers familiebil Toyota Verso, den rummelige firmabil Toyota Avensis samt den nye Toyota Auris, som også kan fås med miljørigtig hybridmotor.

Der er en bil til alle. I hvert fald hvis man lægger vejen forbi sin lokale Toyota-forhandler i weekenden 13.-14. april, hvor den japanske bilgigant inviterer til åbent hus.

Særligt fire attraktive bilmodeller er kørt i position til den store weekend hos Toyota. Her er der bl.a. danmarkspremiere på den nye generation af offroaderen RAV4, der har fået et mere råt design, er blevet længere, bredere og lidt lavere end forgængeren.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

Den nye RAV4 kan fås med firehjulstræk, men kommer også i en forhjulstrukket udgave med 2.0 liters dieselmotor, der i gennemsnit kører 20,4 km/l ved blandet kørsel. Priserne for RAV4 starter fra 384.995 kr., mens man kan få RAV4 som firmabil med et særdeles attraktivt beskatningsgrundlag på 299.996 kr.

Toyota introducerer også en ny udgave af 7-personers familiebilen Verso, som har fået et skarpere sportsligt design, forbedrede køreegenskaber og en markant reduktion af støjen i kabinen sammen med en kraftigt optimeret dieselmotor, der i gennemsnit kører 20,4 km/l ved blandet kørsel.

Spar over 35.000 kr. på ekstraudstyr
Har man behov for en endnu rummeligere bil i firmabilsklassen, står Avensis også klar i åbent hus weekenden. Her introducerer Toyota en ny såkaldt premium-udgave, der gør Avensis udstyrlig uimodståelig. Man får nemlig ekstraudstyr som fx læderkabine, 17” to-tonede alufælge og el-foldbare sidespejle til en værdi af hele 42.000 kr. til en merpris for kun 6.999 kr.

Men som om det ikke var nok med attraktive RAV4, Verso og Avensis, så tilbyder Toyota også den nye Auris med hele tre forskellige motorteknologier. Ud over benzin og diesel er det nemlig muligt at blive miljørigtigt kørende med Auris Hybrid, som kører på en kombination af el og benzin.

Her kan man køre helt op til 26,3 km/l ved blandet kørsel – og endnu længere ved kørsel under 60 km/t, hvor bilen kan køre på ren el helt uden brug af brændstof og uden udledning af CO2, farlige kvælstoffer og sundhedsskadelige partikler. Auris kan fås fra 189.995 kr. med benzinmotor, mens hybridudgaven koster 289.995 kr.

Besøg billånsoversigten her!

Vind en iPad mini 32 GB
Er man i tvivl om, hvilken Toyota, der passer bedst, gælder det bare om at få en prøvetur. Som en ekstra bonus deltager alle, der prøvekører en Toyota i åbent hus weekenden 13.-14. april, i lodtrækningen om en af fem iPad mini 32GB.

Og når man så er faldet for en Toyota-model, træder Toyotas eget finansieringsselskab på banen med en hjælpende hånd. Toyota Finans banker nemlig bankerne med en rente i åbent hus weekenden på 1,95 procent ved købet af en fabriksny bil. Det er ikke helt tilfældigt, at Toyota Finans er kåret af forbrugermagasinet Tænk Penge til at tilbyde Danmarks bedste billån.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.