• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. april 2013 - Toyota

Toyota RAV4 som firmabil

Ny Toyota RAV4 som firmabil for 299.996 kr.

RAV4 fås enten med 2.0 liters benzinmotor, 2.0 liters dieselmotor eller 2.2 liters dieselmotor og er fra laveste udstyrsvariant udstyret med bl.a. aircondition og sædevarme. RAV4 fås enten med 2.0 liters benzinmotor, 2.0 liters dieselmotor eller 2.2 liters dieselmotor og er fra laveste udstyrsvariant udstyret med bl.a. aircondition og sædevarme.

Toyota

Økonomisk firmabil
Med et beskatningsgrundlag på under 300.000 kr. melder Toyotas nye offroader RAV4 sig for alvor ind i kampen som en af de mest attraktive firmabiler. Ud over den lave beskatning holder RAV4 driftsomkostningerne nede ved bl.a. i gennemsnit at køre op til 20,4 km/l ved blandet kørsel.

En ny spiller træder her i april for alvor ind på banen blandt de mest attraktive firmabiler på det danske marked. Toyotas nye og rå offroader RAV4, der også kan fås med firehjulstræk, bliver nemlig introduceret i denne måned med et opsigtsvækkende beskatningsgrundlag fra 299.996 kr.

Dermed ligger den månedlige nettoudgift for RAV4 som firmabil på omkring 3.500 kr., hvilket selv firmabiler i den store mellemklasse har svært ved at konkurrere med.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Råt design
Den nye RAV4 har fået et mere råt design, er blevet længere, bredere og lidt lavere end forgængeren og udmærker sig ved mere personbilslignende køreegenskaber – dog uden at gå på kompromis med de særlige offroad-egenskaber og -kendetegn.

Firehjulstræk er fx fortsat et naturligt valg til RAV4. Men den skarpt designede model kommer også i en forhjulstrukket udgave med 2.0 liters dieselmotor, der i gennemsnit kører 20,4 km/l ved blandet kørsel.

Selv om den nye RAV4 nu er blevet mere attraktiv som firmabil, fastholder Toyota også de attraktive priser for RAV4 som varebil. Her får man nemlig den veludstyrede og rummelige varebil med et lastrum på over 2.100 liter fra 199.882 kr. ekskl. moms. Priserne for RAV4 som personbil med dieselmotor starter fra 384.995 kr.

Besøg forsikringsoversigten her!

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.