• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. marts 2013 - Motor-magasinet.dk

Biler i Bella for de små

Små økonomiske livsstilsbiler på Biler i Bella.

Den nye Opel Adam fejrer danmarkspremiere på Biler i Bella, hvor også de andre populære småbiler som Fiat 500 kan ses og prøves. Den nye Opel Adam fejrer danmarkspremiere på Biler i Bella, hvor også de andre populære småbiler som Fiat 500 kan ses og prøves.

Motor-magasinet.dk

Hele 60 procent af nybilsalget
Når biludstillingen Biler i Bella slår dørene op for publikum i dag torsdag den 21. marts klokken 14.00, er det i en tid, hvor økonomi og gode ønsker for klimaet har sporet danskerne ind på køb af små biler. Mikrobil-klassen udgjorde 60 procent af nybilsalget i 2012 og ligger endnu højere i dette års første salgsmåneder.

Positiv stemning i Bella Center
"På Biler i Bella har vore gæster en unik mulighed for at sammenligne alle deres foretrukne biler på kryds og tværs uden at skulle ud i kulden og køre fra forhandler til forhandler. Og det er noget af en fordel midt i det forlængede vintervejr. Nu kan man nyde en dag inden døre i ro og mag og finde sine favoritter. Og vil man teste en bil, kan det for flere bilmodeller lade sig gøre med fem minutters varsel", siger produktchef Søren Lindquist, Bella Center.

Find din næste brugte bil her!

På udstillingen kan man blandt andet sammenligne mange af de mest sælgende småbiler på markedet, og det er i Søren Lindquists optik yderst relevant:
"I de to første måneder af 2013 var to ud af tre solgte personbiler en bil i den lille klasse, hvor økonomien spiller en rolle", siger Søren Lindquist.

Danmarkspremiere på Opel Adam
Han fremhæver dog, at individualitet og livsstil også spiller en voksende rolle i dette segment.
"Fiat 500 har etableret sig solidt og tilbyder ikke bare transport fra A til B men signalerer et personligt valg, hvor luksus og bæredygtighed går smukt hånd i hånd", betoner Søren Lindquist.

I samme klasse har Bella Center danmarkspremiere på den nye Opel Adam, der tegner til at forny Opels image, ikke kun i Danmark, men i hele Europa.
"Opel Adam er en bil, der appellerer til bilister med et ungt sind, både mænd og kvinder, og den kan personliggøres på utallige måder", fortæller Søren Lindquist.
Biler i Bella lukker søndag aften den 24. marts.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.