• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. marts 2013 - Bentley

Bentley Flying Spur

Bentley præsenterer den nye Flying Spur

El-gardiner, køleskab og wifi er den del af komforten i den nye Bentley Flying Spur, der er lynhurtig og ganske tørstig. El-gardiner, køleskab og wifi er den del af komforten i den nye Bentley Flying Spur, der er lynhurtig og ganske tørstig.

Motor-magasinet

Flyver med 322 km/t
Overlegne præstationer kombineret med luksus i læder, nøddetræ og elektronik kendetegner den nye Bentley Flying Spur. Den drives af en 6,0-liters Twin Turbo W12, som med 625 hk og et drejningsmoment på 800 Nm accelererer bilen fra 0-100 km/t på blot 4,3 sekunder og giver en topfart på 322 km/t gennem den nye 8-trins automatgearkasse fra ZF kombineret med firehjulstræk.

De voldsomme præstationer er pakket ind i en nærmest hermetisk lydtæt kabine. Eksempelvis testede Bentley 12 forskellige specielt konstruerede dæktyper og valgte et 19-tommers dæk med 12 procent højere sidevæg, der giver den optimale balance mellem komfort og køredynamik.

Prøv de nye søgekriterier her!

Computerstyret frihøjde
Specielle letvægtspaneler reducerer vejstøj, og alle ruder er i akustisk glas, ligesom en særlig forsegling omkring sideruderne minimerer vindstøj. Dørene er foret med støjisolerende materiale, mens udstødningssystemet reducerer lyden med 12 dB allerede ved 3000 omdr./min. Computerstyret luftaffjedning sænker frihøjden, først med 5 mm for og 10 mm bag ved 195 km/t, derefter med 8 mm og 13 mm ved 240 km/t for at opnå optimal aerodynamik.

Et optimeret sæt udvekslinger sørger for, at drivlinen hele tiden opererer mest effektivt i bilen, der er lettet med 50 kilogram i forhold til forgængeren. Dermed er forbruget reduceret med 13 procent til gennemsnitligt 6,8 km/l og en CO2-udledning på 343 gram/km.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Bentleys firehjulstræk fordeler kræfterne med 40 og 60 procent for og bag, men 85 procent kan sendes til bagakslen, eller 65 procent til forakslen, hvilket betyder, at den erfarne chauffør kan udnytte hele det gigantiske kraftoverskud, uanset underlagets beskaffenhed, hvis bilens glamourøse indhold skulle blive forfulgt af paparazzier.

Bentley Flying Spur forventes til Danmark til sommer men kan allerede nu bestilles hos Danmarks eneforhandler af Bentley, Bentley Copenhagen - prisen ufortalt.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.