• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. februar 2013 - Renault

Facelift til familieflytter

Renault Scenic/Grand Scenic får markant facelift.

Renault Scenic/Grand Scenic har fået et markant facelift. Der ligger helt i tråd med chefdesigner Laurens van den Ackers nye designlinjer for Renault. Renault Scenic/Grand Scenic har fået et markant facelift. Der ligger helt i tråd med chefdesigner Laurens van den Ackers nye designlinjer for Renault.

Renault

Markant facelift til familieflytter
Først var det Twingo og nu er det så Renault Scenic/Grand Scenic, der har fået et facelift af de mere markante. Siden Renault med modellen Scenic skabte en helt ny bilklasse tilbage i 1996, har succesen været til at tage at føle på. I alt er der produceret mere end 4.3 mio. eksemplarer af familiebilen. Nu får Renault Scenic så et design helt i tråd med chefdesigner Laurens Van den Ackers nye designstil.

Opstramning til fronten
Selve bilen er der ikke ændret ret meget ved. Altså udover fronten, der i den grad har fået en opstrammer med det markante store Renault logo som det mest iøjenfaldende.
Indenfor er der sket lidt mere. Blandt andet er det nu muligt at få bilen med Renaults R-link system. Et system, der udover radio, medieafspiller og bluetooth telefoni, også indeholder live navigation og mulighed for at modtage mails, surfe på nettet og meget andet.

Dansk præmier i foråret
Den faceliftede Renault Scenic/Grand Scenic forventes til Danmark i løbet af foråret til priser, der forventes at ligge omtrent, hvor den nuværende model befinder sig. Renault Scenic med fem sæder begynder i dag ved 218.900 kroner, mens den lange Renault Scenic med syv sæder begynder ved 249.900 kr.

Søg Renault Scenic og Renault Grand Scenic her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.