• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. januar 2013 - Renault

Testvinderen Renault Clio

Renault Clio er den sikreste bil i sin klasse.

Renault Clio er netop blevet kåret som den sikreste bil i sin klasse. Bag kåringen står den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP. Renault Clio er netop blevet kåret som den sikreste bil i sin klasse. Bag kåringen står den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP.

Renault

Den sikreste minibil
Renault Clio er netop blevet kåret som den sikreste bil sin klasse. Bag kåringen står den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP, der i år har kollisionstestet 36 forskellige biler. Ikke alene er Renault Clio en stjerne i sig selv. EuroNCAP, der hver år tester nye bilers sikkerhed, kollisionstestede i 2012 Renault Clio, og her opnåede den de maksimale fem stjerner.

Nu er der så faldet endnu mere stjernestøv over Renault Clio. EuroNCAP har nemlig netop udnævnt bilen til den sikreste bil i sin klasse.

Når EuroNCAP tester sikkerheden i biler indgår fire elementer. Fodgængersikkerhed, kollision forfra, kollision fra siden samt andelen af elektroniske systemer, der hjælper til at undgå farlige situationer. Og i alle fire kategorier scorede Renault Clio altså så højt, at den nu har titlen – den sikreste minibil.

Søg brugt Renault Clio her!

Clio har indfriet forventningerne
Dermed kan Renault Clio slutte sig til de i alt 13 forskellige Renault modeller, der gennem tiden har fået de maksimale stjerner af EuroNCAP. Resultatet understreger dermed Renaults fortsatte fokus på maksimal sikkerhed.

At Renault Clio nu er den sikreste bil i sin klasse glæder direktør Henrik Bang, der med Renault Clio har fået en bil, der til fulde har indfriet forventningerne – også salgsmæssigt.

”At vi nu kan sige, at vi også har den sikreste bil i klassen er dejligt, og kan skubbe yderligere til et meget tilfredsstillende salg”, siger Henrik Bang, der oplyser, at der i midten af januar, altså blot lidt over en måned efter introduktionen, allerede er solgt over 900 nye Renault Clio.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.