• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. december 2012 - Volkswagen

Volkswagen Golf Van

Den nye Volkswagen Golf Van fra 123.899 kr.

Priserne på den nye Volkswagen Golf Van starter ved 123.899 kroner. Priserne på den nye Volkswagen Golf Van starter ved 123.899 kroner.

Volkswagen

Van med fine fornemmelser
En kompakt van med luksusfornemmelse – og til en pris, der frister. Nu fås Golf Van med både tre og fem døre, og der er et stort udvalg af sparsommelige benzin- og dieselmotorer og rig mulighed for spændende ekstraudstyr. Priserne starter ved 123.899 kr. ekskl. moms.

Volkswagen er en af helt store leverandører af varebiler og vans i alle størrelser på det danske marked, og nu udvides udvalget med en vigtig model: Den helt nye Golf VII på gule plader – med tre eller fem døre. Den nye Golf Van er en kompakt van med solidt opbygget varerum, der taler til alle, der på én gang vil have en økonomisk og luksuspræget bil på gule plader.
Forgængeren, Golf VI, har siden introduktionen i november 2008 haft en markedsandel i sin klasse på over 40 procent.
 
Den nye Golf Van er bygget om i Danmark efter Volkswagens strenge forskrifter, og det sikrer et meget regulært varerum med slidstærke materialer og sikkerhedsmæssigt forsvarlig adskillelse mellem varerum og forsæderne. Selve varerummet giver plads til stor udfoldelse, om det så gælder sportsudstyr, vareprøver eller hverdagens omfattende indkøb. Varerummet har en størrelse på cirka 1,5 m3, mens det i længden, fra bagklap til adskillelse, måler 1.440 mm. Mellem hjulkasserne måler den nye Golf Van 950 mm. I forhold til forgængeren har den nye Golf Van en lavere læssehøjde, så det er nemmere at få stort og småt ind over bagagerumskanten. Alle udgaver af Golf Van har en totalvægt på 1.810 kilo.

Besøg bilforsikringsoversigten her!

Alle de samme muligheder
Når det kommer til motorer, udstyrsniveauer og ekstraudstyr, er den nye Golf Van præcis så leveringsdygtig som sin pendant på hvide plader. Det vil først og fremmest sige, at man kan vælge mellem fire TSI-benzinmotorer og tre TDI-dieselmotorer med lavt brændstofforbrug, og at man kan vælge mellem udstyrsniveauerne Startline, Trendline, Comfortline og Highline.
Dieselmotorerne tæller 1,6 TDI med 90 eller 105 hk og 2,0 TDI med 150 hk. De to sidstnævnte fås med DSG-gearkasse. Brændstofforbruget er naturligvis lavt, og for de to 1,6 TDI er det lig med 26,3 km/l (CO2: 99 g/KM), mens den stærke 2,0 TDI klarer imponerende 24,4 km/l (CO2: 106 g/km).

Hvis man er ude efter en Golf Van med benzinmotor, fås den som 1,2 TSI med 85 eller 105 hk og som 1,4 TSI med 122 eller 140 hk – og de tre sidstnævnte fås endda med DSG-gearkasse. Forbruget for de fire motorvarianter ligger mellem 19,2-20,4 km/l (CO2: 113-120 g/km).
 
Startline, Trendline, Comfortline og Highline. Fire udstyrsniveauer med ét til fælles: de indeholder et højt niveau af standardudstyr, og fx får man med Trendline-udstyret automatisk klimaanlæg med to zoner, fartpilot, tre-trins sædevarme, kørecomputer med dæktrykskontrol, Composition Color med 5’’ farve-touch screen og SD-kortlæser, elektronisk p-bremse med auto hold og innovativt sikkerhedsudstyr som PreCrash og multikollisionsbremse. 
Når det kommer til ekstraudstyr, er mulighederne mange i den nye Golf Van, og i kraft af den lavere afgift er priserne yderst attraktive. Tag fx Komfortpakken (Highline) til 5.105 kr. ekskl. moms; den indeholder dynamisk fartpilot, City Emergency Brake, Front Assist og ergonomisk førersæde med massage og 14-vejs justering. Kessy, nøglefri betjening af døre og tænding, koster kun 3.342 kr. ekskl. moms, og de effektive bi-xenon-forlygter fås til 10.164 kr. ekskl. moms.

Søg brugt VW Golf på Bilpriser.dk

Priser fra 123.900 kr. ekskl. moms
Der findes utallige sammensætninger, når det kommer til den nye Golf Van. Priserne starter ved 123.900 kr. ekskl. moms for Golf Van med tre døre og ved 129.792 kr. ekskl. moms for Golf Van med fem døre – begge som 1,2 TSI 85 hk BMT Startline. Priserne for dieseludgaverne starter ved 124.691 kr. ekskl. moms (tre døre) og 130.592 kr. ekskl. moms (fem døre).

Den komplette liste for Golf Van med priser og ekstraudstyr kan ses på volkswagen.dk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.