• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. maj 2012 - Subaru

Subaru åbner i Grønland

Subaru etablerer sig på Verdens største ø.

Team Subaru Grønland sammen med personale fra SUBARU Nordic AB. Foto: Niklas Gustafsson Team Subaru Grønland sammen med personale fra SUBARU Nordic AB. Foto: Niklas Gustafsson

Subaru

Subaru til Grønland
SUBARU Nordic AB ekspanderer og kan nu også indregne vores nordlige rigsfællesskab Grønland til sit territorium. Etableringen på Verdens største ø indebærer at SUBARU Nordic nu forsyner hele syv lande med biler og reservedele. I forvejen har SUBARU Nordic Importen for Sverige, Finland, Danmark (inklusive Færøerne), Estland, Letland og Lithauen.

Autonord blev fornylig autoriseret som Subaru-forhandler og har trods at den officielle indvigning først sker i midten af maj, allerede leveret de første kundesolgte biler.  Autonord har drevet serviceværksted og handel med brugte biler siden 2008 i Nuuk, som er Grønlands hovedstad. "Vi regner med at kunne sælge 50 til 60 nye Subaru’er om året," siger Ola Jakup Magnussen, en af ejerne af Autonord.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Verdens største i overflade
Grønland er Verdens største i overflade og med sine næsten 2.200.000 kvadratkilometer omkring ti gange større end Storbritannien. Grønland har cirka 60.000 indbyggere, hvoraf ca 15.000 bor i hovedstaden Nuuk.

Da næsten 80 procent af overfladen består af gletchere og indlandsis er der ingen veje som forbinder øens 13 byer med hinanden. Transporter sker derfor overvejende med båd. På trods af at man højst kan køre ca. 12 kilometer fra den ene ende af byen til den anden, så har Nuuk og  Grønland en relativ stor bilbestand.

"Det er ikke hver dag man som bilimportør kan tiknytte et helt nyt kontinent til sit forhandlernet. Grønland har været en hvid plet på vores kort i mere end en forstand," siger Torbjörn Lillrud, adm. direktør SUBARU Nordic AB. Subarus biler er perfekte til de hårde Grønlandske forhold, med hård vinter en stor del af året, de har alle permanent 4-hjulstræk, og er kendt for deres høje driftsikkerhed.

Hvor meget er din brugte bil værd? Vurdér den her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.