• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. april 2012 - Renault

Elektrikeren kører på el

LTECH a/s i Ballerup kører kunderne i møde i elbil.

LTECH i Ballerup, der blandt andet beskæftiger sig med energi- renoveringer har netop modtaget deres første Renault Kangoo Z.E. elbil LTECH i Ballerup, der blandt andet beskæftiger sig med energi- renoveringer har netop modtaget deres første Renault Kangoo Z.E. elbil

Renault

Elbilen skaber opmærksomhed
LTECH a/s i Ballerup går foran, når det gælder miljøvenlig transport. Virksomheden, der blandt mange andre ting beskæftiger sig med energirenovering, kører kunderne i møde i elbil.
Nu kunne man jo tro, at den bedste måde at bevæge sig ubemærket rundt er i al stilhed. Men det forholder sig faktisk stik modsat. Selv om ejer af LTECH – Henrik Holmgren - til dagligt kører rundt i den lydløse elbil Renault Kangoo Z.E. får han masser af opmærksomhed.

”Jeg får rigtig meget opmærksomhed i gadebilledet, fordi jeg kører elbil. Forleden kørte jeg rundt i centrum af Lyngby og folk vendte og drejede sig netop fordi bilen her ikke siger en lyd”, siger Henrik Holmgren, der netop har modtaget den første Renault Kangoo Z.E. til virksomheden i Ballerup. Købet af en elbil er et helt bevidst valg for virksomheden, der har en meget stærk miljøprofil.

Søg brugt Renault Kangoo her!

Stærk miljøprofil
”Vi beskæftiger os rigtig meget med miljørigtige løsninger og har selv en stærk miljøprofil. Derfor er det helt naturligt, at vi transporterer os så miljøvenligt som muligt. Vi har for eksempel en afdeling inden i København, der hedder De Grønne Elektrikere. Her foregår al transport på cykel med anhænge eller på elscooter”, siger Henrik Holmgren.

Henrik Holmgren har kun haft Renault Kangoo Z.E. i ganske kort tid, men allerede nu er han mildest talt begejstret for bilen som han mener ”kører overraskende godt”.
Det er ikke alene det, at bilen kører godt, der bidrager til glæden ved Kangoo Z.E. - det er også de afledte effekter. 

”Først og fremmest giver det meget goodwill at køre elbil. Jeg har ofte en snak med kunderne, der er meget interesseret i bilen, når jeg kommer ud. Eksempelvis Rudersdal Kommune, der konkret har sagt til mig, at de sætter pris på at jeg kører elbil”, siger Henrik Holmgren, der har mindst endnu en god ting at sige om elbil. 

”Det kan det godt være, at det er en banal ting, men jeg synes simpelthen det er dejligt ikke at skulle spilde tiden på en tankstation, men kan nøjes med at sætte stikket i og få strøm på her eller ude ved kunderne”, siger Henrik Holmgren, som mener at elbilen har stort potentiale.

Annoncér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk

Stort potentiale
” Vi spekulerer i øjeblikket på at købe endnu en Kangoo Z.E. som erstatning for en af vores dieselbiler. Jeg er sikker på, at en lang række virksomheder, eksempelvis små håndværksvirksomheder, der har Storkøbenhavn som deres arbejdsområde, kunne have stor nytte af at køre elbil. Den er naturligvis lidt dyrere i indkøb end en traditionel varevogn, men til gengæld giver den megen goodwill, køreglæde og stor opmærksomhed, hvor man kommer frem”, siger Henrik Holmgren, der ejer en virksomhed ”der tænker ud af boxen”  - også når det gælder deres transport. 
 
LTECH i Ballerup, der blandt andet beskæftiger sig med energirenoveringer har netop modtaget deres første Renault Kangoo Z.E. elbil og ejer Henrik Holmgren er begejstret.

Fakta om Renault Kangoo Z.E.:
100 % elektrisk varebil
Pris 149.900 kr. plus moms
Rækkevidde: 170 km på en opladning (NEDC)
Tophastighed: 135 km/t
Lastevne 3.5 kubikmeter - 650 kg

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.