• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. april 2012 - Ford

Vind finalebilletter til CL

Ford inviterer til Champions League fest i München.

Kig forbi til Åbent Hus hos din Ford forhandler og deltag i konkurrencen om billetter til Champions League-finalen i München. Kig forbi til Åbent Hus hos din Ford forhandler og deltag i konkurrencen om billetter til Champions League-finalen i München.

Ford

Åbent hus 28.-29. april
I weekenden den 28.-29. april inviterer alle landets Ford forhandlere til Åbent Hus i fodboldens tegn. Ford markerer sit 20-års jubilæum som officiel sponsor for UEFAs Champions League-turnering, og derfor strør Ford-forhandlerne om sig med Champions League-merchandise til besøgende, som lægger vejen forbi for at prøvekøre en ny Ford. Der er blandt andet UEFA CL-fodbolde til de første 4000 besøgende, der testkører en Ford.

Samtidig har du mulighed for at deltage i konkurrencen, hvor hovedpræmien er en tur for to personer til Champions League finalen på Fussball Arena i München lørdag den 19. maj. Præmien inkluderer fly, hotel og optakts-middag og selve finalekampen, set fra nogle af de bedst placerede sæder på stadion og repræsenterer en samlet værdi på godt 42.000 kroner.

Find din bilforsikring på Bilpriser.dk

Prøvekør den nye Focus
Fords Åbent Hus-weekend giver dig mulighed for at prøvekøre Fords modeller, inklusiv den nye og meget roste Ford Focus 1,0 EcoBoost, som, på trods af den beskedne motorstørrelse, i den grad har imponeret den danske motorpresse med sit dynamiske kraftoverskud og lave brændstofforbrug – og det er en oplevelse du bør unde dig selv.

I løbet af weekenden står Fords servicerådgivere ligeledes parat til at give nuværende Ford-ejere en gratis gennemgang af deres bil og en officiel UEFA Champions League-kasket oveni hatten. I tilfælde af reparation, giver servicerådgiverne bolden op til en snak om værkstedsregningen. Her kan du trygt gå ind i kampen. Med Fords Prissikring, får du den bedste og mest konkurrencedygtige pris på reparation og serviceeftersyn og du er sikret brug af originale Ford reservedele.

Ford finansiering
Ford byder selvfølgelig også på en række skarpe finansierings-tilbud. En ny Ford Focus kan finansieres fra 2.595 kroner per måned. Ved køb af enten Ford Focus, Ford C-MAX eller Ford Grand C-MAX, tilbyder Ford Credit 2,99 procent i variabel rente eller 3,99 procent i fast rente* – plus en gratis parkeringspakke til en værdi af 7.500 kroner.

Er du på udkig efter en af Fords mindre modeller, kan du finansiere en ny Ford Fiesta eller Ford Ka til henholdsvis 3,50 procent i variabel- og 4,50 procent i fast rente*. De første 200 kunder får der ud over seks måneders gratis forsikring med i købet.

Vil du optimere din chance for at vinde billetter til Champions League finalen kører Ford i april en konkurrence på Facebook, hvor hovedgevinsten ligeledes er en tur for to personer til Champions League-finalen i maj. Vinderen af Fords Facebook konkurrencen kan tilbagelægge turen til og fra München i en spritny Ford Focus 1,0 EcoBoost. Læs mere om denne konkurrence på Ford Danmarks side på Facebook.

Annoncér din bil gratis på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.