• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. april 2012 - Volkswagen

up! vinder pris

up! er World Car of the Year 2012.

66 af verdens bedste motorjournalister i juryen bag World Car of the Year har blandt 34 bilnyheder valgt Volkswagen up! som den vigtigste nyhed i 2012. 66 af verdens bedste motorjournalister i juryen bag World Car of the Year har blandt 34 bilnyheder valgt Volkswagen up! som den vigtigste nyhed i 2012.

Volkswagen

Volkswagen up! vinder pris
Det startede med en liste på 34 biler til kåringen af World Car of the Year 2012. Juryen, bestående af 66 top-motorjournalister fra hele verden, deriblandt journalister fra Kina, Tyskland, USA, Sverige og Spanien, barberede derefter listen ned til først ti biler og så videre ned til tre finalister. BMW 3-serie, Porsche 911 og Volkswagen up! I konkurrence med den bayerske sedan og den ikoniske sportsvogn blev det den nye up!, der løb med titlen.

En ægte nyskabelse
Juryen roser den nye up! for at være en ægte nyskabelse i klassen for mikrobiler.
''Den lille Volkswagen up! har ændret hvad vi har været vant til at forvente af mikrobil-klassen. Særligt det meddelsomme styretøj, den sofistikerede undervogn, nye effektive motorer og materiale- og samlekvaliteten er værd at lægge mærke til. Alle andre producenter af biler i denne klasse vil skulle gå ind i kampen for bare at kunne konkurrere med den nye VW.''

Tidligere Volkswagen vindere
up! blev introduceret hos de danske Volkswagen-forhandlere i marts, og med meget konkurrencedygtige priser fra 89.989 kr. og vanlig Volkswagen-kvalitet som en del af konceptet, er der stor efterspørgsel på den nye mikro fra Volkswagen. Det er ikke uvant for Volkswagen at vinde den prestigefulde titel som World Car of the Year - i 2009 fik Golf titlen og i 2010 gik prisen til Polo.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.