• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. marts 2012 - fpn

BMW hjemkalder biler

BMW tilbagekalder 1,3 mio. biler med fejl i batteriet.

Der kan være problemer med batteriet i BMW-biler i fem- og seks-serien. 1,3 millioner biler tilbagekaldes og skal tjekkes for fejlen, som i værste fald kan antænde bilen. Der kan være problemer med batteriet i BMW-biler i fem- og seks-serien. 1,3 millioner biler tilbagekaldes og skal tjekkes for fejlen, som i værste fald kan antænde bilen.

fpn.dk

1,3 mio biler tilbagekaldes
Tyske BMW har ry for at lave køretøjer, der kan holde, og som signalerer såvel penge som prestige. Tysk topkvalitet. Men der er ikke meget ved det, hvis bilen pludselig bryder i brand, og det viser sig nu, at det er en reel risiko. Den sydtyske bilproducent meddeler, at omkring 1,3 millioner BMW-modeller fra 5 og 6-serien skal tjekkes efter. I en erklæring siger BMW, at det gælder de modeller, der er produceret mellem 2003 og 2010.

Et muligt kabelproblem
I erklæringen hedder det, at der kan være problemer med et kabel i bilernes batterier, og det problem kan i værste fald udløse brand. BMW siger, at koncernen ikke kender til, at der har været personskade på grund af batteriproblemer. Nu vil BMW skrive til alle ejere af de pågældende biler. De skal så en tur omkring et BMW-værksted, der uden omkostninger for bilejerne fikser problemet i løbet af en halv time.

 Annoncér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.