29. marts 2012 - fpn

BMW hjemkalder biler
BMW tilbagekalder 1,3 mio. biler med fejl i batteriet.

Der kan være problemer med batteriet i BMW-biler i fem- og seks-serien. 1,3 millioner biler tilbagekaldes og skal tjekkes for fejlen, som i værste fald kan antænde bilen.

fpn.dk

1,3 mio biler tilbagekaldes
Tyske BMW har ry for at lave køretøjer, der kan holde, og som signalerer såvel penge som prestige. Tysk topkvalitet. Men der er ikke meget ved det, hvis bilen pludselig bryder i brand, og det viser sig nu, at det er en reel risiko. Den sydtyske bilproducent meddeler, at omkring 1,3 millioner BMW-modeller fra 5 og 6-serien skal tjekkes efter. I en erklæring siger BMW, at det gælder de modeller, der er produceret mellem 2003 og 2010.

Et muligt kabelproblem
I erklæringen hedder det, at der kan være problemer med et kabel i bilernes batterier, og det problem kan i værste fald udløse brand. BMW siger, at koncernen ikke kender til, at der har været personskade på grund af batteriproblemer. Nu vil BMW skrive til alle ejere af de pågældende biler. De skal så en tur omkring et BMW-værksted, der uden omkostninger for bilejerne fikser problemet i løbet af en halv time.

 Annoncér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk