• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2012 - Renault

Renault Twingo på diesel

Renault præsenterer dieseludgaven af Twingo.

For 109.900 kroner får man ikke alene klassens mest økonomiske bil, man får også en fuldt udstyret pendlerbil med radio/CD med Bluetooth og cruisecontrol. For 109.900 kroner får man ikke alene klassens mest økonomiske bil, man får også en fuldt udstyret pendlerbil med radio/CD med Bluetooth og cruisecontrol.

Renault

Renault Twingo nu med diesel
Som den eneste bil i det mindste segment kan man nu få Renault Twingo med superøkonomisk dieselmotor, der kører hele 29.4 km/l.

Up up up. Så enkelt kan fokus i mini-bilssegmentet vist siges at være, efter at VW lancerede deres mindste bil. Men nu kommer Renault med et modtræk, der nok kan få de prisbevidste pendlere til at stoppe op og sige Twingo.

Som den eneste bil i mini segmentet lancerer Renault nemlig den faceliftede Twingo i en superøkonomisk dieselversion. Motoren er en 1.5 Dci med 75 hk og med en dieseløkonomi på 29,4 km/l.

Søg brugt Renault Twingo på Bilpriser.dk

Ejerafgift på 740 kroner
Det betyder ikke alene, at man næsten kommer til at savne de jævnlige besøg på tankstationen, men også at køberen af en Twingo diesel kan se frem til en latterlig lille årlig grøn ejerafgift på 740 kroner.

Der er på ingen måder tale om en skrabet lille bil. Tværtimod. Til kampagneprisen på  109.900 kroner er der nærmest alt hvad hjertet begærer. Standard er naturligvis 6 airbags, ESP, radio med cd og Bluetooth. Men også en feature som mange pendlere nødigt vil undvære – nemlig cruise control – er standard i Twingo diesel.

”I det mindste segment er dieselmotorene nærmest helt forsvundet og det er lidt paradoksalt, når man ved at selv de mindste må slide ret meget asfalt på et år. Derfor er vi naturligvis ret tilfredse med, at vi nu kan tilbyde en lille bil med diesel til en pris hvor ingen andre kan være med” siger pressechef i Renault Danmark Søren Hyltoft.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.