• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. marts 2012 - Falck

Hård frost skabte travlhed

Falcks røde vejservicevogne har haft travlt i 2012.

I årets første, kolde vintermåneder reparerede Falck 20.000 biler på stedet og udskiftede 2.500 gamle batterier. I årets første, kolde vintermåneder reparerede Falck 20.000 biler på stedet og udskiftede 2.500 gamle batterier.

Falck

Høje frostgrader skabte travlhed
I de første måneder af året har Falck hjulpet ikke færre end 24.554 kunder med at starte bilen. 18.595 biler er blevet repareret på stedet. Og 2.465 gamle batterier blev udskiftet med nye, mens kunden ventede. Travlheden skyldes ikke mindst den hårde frost, og særlig batteriskifte har været en stor succes blandt kunderne i den kolde tid, fortæller autochef i Falck Morten Svith Rosenlund.

”Rigtig mange problemer kan løses på stedet ved at skifte batterier. Men også reparationer af knækkede ledninger, dårlige stelforbindelser og utætte slanger sparer kunderne tid og måske også værkstedsudgifter”, siger Morten Svith Rosenlund.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Mere avanceret udstyr
I takt med at bilerne på de danske landeveje de senere år er blevet udstyret med mere elektronik og computerteknologi, er fejlfindingsudstyret på Falcks vejservicebiler også blevet mere avanceret.
”Vi har blandt andet investeret i materiel og udstyr til diagnostik af bilens problemer, og vi er i gang med at specialuddanne flere i de nye systemer, så kunderne hurtigt kan komme videre i egen bil”, siger Morten Svith Rosenlund.

Som led i denne udvikling ansætter Falck også flere reddere med mekanikerbaggrund, fordi kravene til medarbejdernes kompetencer og specialviden om teknik og elektronik på køretøjer hele tiden vokser.
Indtil videre har Falck over 50 vejservicevogne på landsplan, der alle er udstyret med EOBD-computere, der kan koble på bilens computersystem, mekaniker hotline, vidensdatabase, batteritestere, et stort sortiment af reservedele samt flere forskellige batterityper.

Falck Vejservice i tal
• I uge 1 til uge 7 i 2012 hjalp Falck 24.554 kunder i hele landet med at starte bilen
• 18.595 biler er blevet repareret på stedet
• 2.465 gamle batterier blev udskiftet med nye, mens kunden ventede
• Årligt udfører Falck over 800.000 autoassistancer i Norge, Sverige, Danmark, Estland og Finland.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.