• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. marts 2012 - fpn

Køberne står i kø efter up!

2.100 kunder har bestilt Volkswagens nye mikrobil.

Den store interesse betyder, at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man vil bestille en VW up! Lige nu er der nemlig 3-4 måneders leveringstid. Den store interesse betyder, at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man vil bestille en VW up! Lige nu er der nemlig 3-4 måneders leveringstid.

fpn.dk

Bilkøberne står i kø efter up!
2.100 kunder har bestilt Volkswagens mikrobil. Lige nu er der 3-4 måneders leveringstid. Volkswagen spillede hårdt ud med en pris lige under 90.000 kr. for mikrobilen up! Samtidig viste en analyse i januar fra Bilpriser.dk, at VW up! faktisk også vil være den billigste bil at køre rundt i med en kilometerpris på 1,28 kr.

Læs Småbilsanalysen 2012 her!

Nu ser det så ud til, at VW belønnes for sin skarpe pris. Selv om VW up! først for alvor præsenteres ved åbent hus-arrangementer hos VW-forhandlerne i weekenden, har 2.100 bilkøberne skrevet under på en slutseddel.

Over forventningerne
"Jeg har ikke tidligere oplevet en sådan interesse for en ny model, og det har overgået vores forventninger. Men det er også længe siden, vi har haft en mikrobil i programmet," fortæller Søs Righolt Ilum, der er pressechef for Volkswagen i Danmark. Hun vil dog ikke sætte tal på forventningerne. "Vi offentliggør aldrig vores forventninger på den måde," tilføjer hun.

Søg brugte biler her på Bilpriser.dk

Lang leveringstid
Den store interesse betyder også, at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man vil bestille en VW up! Lige nu er der nemlig 3-4 måneders leveringstid, så en bil bestilt nu kan leveres midt i juni.
"Vi begynder at levere bilerne nu, men hvis man bestiller en up! i dag, kan vi først levere den i uge 24. Men ellers vil vi bestræbe os på at holde os under tre måneders leveringstid. Der går således kun to uger, fra bilen er produceret til den står ude hos forhandleren," fortæller Søs Righolt Ilum. Den tredørs version af VW up! koster med levering fra 94.000 kr. mens den femdørs version er cirka 14.000 kr. dyrere. Men så har den også aircondition.

Sælg din bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.