• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. februar 2012 - Volkswagen

Danmarkspremiere på up!

Volkswagens mindste nyhed har Danmarkspremiere.

Volkswagens up! introduceres til en pris fra 89.990 kr. Volkswagen har dog allerede solgt 1.500 eksemplarer af den nye mikrobil inden introduktionen. Volkswagens up! introduceres til en pris fra 89.990 kr. Volkswagen har dog allerede solgt 1.500 eksemplarer af den nye mikrobil inden introduktionen.

Volkswagen

Oplev up! d. 3. - 4. marts
Volkswagens længe ventede mikrobil up! er kommet til landet og introduceres hos alle Volkswagensforhandlere i weekenden d. 3.- 4. marts fra 11.00 - 16.00. Volkswagen tilbyder samtidig finansiering af up! fra 995 kr. /mdr. og en helt ny forsikring, hvor man fra 2.990 kr. tilkøber 2 års (op til 120.000 km) forlængelse af fabriksgarantien.

Lille bil med store forventninger
Volkswagens up! introduceres til en pris startende fra 89.990 kr. og allerede inden den officielle introduktion af up! har Volkswagen solgt 1.500 eksemplarer af den nye mikro.
"Vi er meget overraskede over, at interessen for up! har været så overvældende, som den har," udtaler Volkswagens danske marketingchef Ulrik Drejsig, "det er sjældent set, at man kan skrive slutseddel på så mange nye biler, inden produktet fysisk er i landet. De fleste kunder har slet ikke kørt i bilen, inden de har købt den.  Det siger selvfølgelig også meget om, hvilken tillid danskerne har til mærket Volkswagen. Det er den såkaldte Apple-effekt vi har oplevet. At vores produkter er så eftertragtede, at folk gerne venter på at få dem. Det er et ønskescenarie, men skaber jo også en række udfordringer i og med, at vores kunder må forvente, at der kommer til at være lidt ventetid på den nye up!. Vi gør dog vores bedste for at holde leveringstiden så kort som mulig."

Søg brugt Volkswagen her!

Nyt ikon med innovativ teknologi
up! er Volkswagens næste ikon, på linje med Boblen, Golf eller Rugbrødet. Det er hele Volkswagens DNA, der er kogt ind til mini-format, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten, køreegenskaberne eller komforten. De er stadig er en fuldblodstysker værdig. Samtidig gør de lave priser på up!, at bilen er født med både stilsikkerhed og selvtillid. up! introduceres i tre udstyrsvarianter: take up! fra 89.990 kr., move up! fra 97.990 kr. og high up! fra 117.990 kr. up! fås med en ny tre-cylindret motor, der yder hhv. 60 eller 75 hk og introduceres i første omgang med to-døre. Den fire-dørs version ventes i Danmark senere på året.

Fælles for alle up! er, at de bl.a. er udstyret med city emergency brake, som del af standardudstyret. Citynødbremsefunktionen er et sikkerhedsteknisk højdepunkt i up! Den aktiveres automatisk ved hastigheder fra 5 til 30 km/h og scanner ved hjælp af en lasersensor, der er integreret i det øverste område af forruden, et område på 10 m foran up! og registrerer på denne måde risikoen for en potentiel kollision. Det er innovation i øjenhøjde og endnu ikke set i denne bilklasse. Samtidig er alle up! udstyret med Blue Motion Technology - Volkswagens kør-langt-på-literen mærkat, som standard. Dog er de allerførste up! ikke udstyret med BlueMotion Technology.

up! har også ESP og ABS, fjernbetjent centrallås, el-ruder og Radio med CD og aux-in som del af standardudstyret. Bestiller man en DK-pakke til sin up!, får man samtidig det helt nyudviklede maps + more, der en nyskabelse når det drejer sig om mobile navi- og infotainment-acessories. Maps + more forener funktionerne fra navigationssystemet, kørecomputeren, radioen og bluetooth og alt sammen til minimal pris.

take up! fra 995 kr./mdr.
Som led i introduktionen af den nye up! Tilbyder Volkswagen alle move up!-kunder et særligt finansieringstilbud til blot 995 kr. pr måned. Tilbuddet gælder frem til d. 31. marts 2012. Udbetalingen er 25.000 og løbetiden er 96 mdr..
Da up! er placeret i energiklasse A er den halvårlige ejerafgift helt nede på 280 kr. og med et brændstofforbrug mellem 21,3 og 24,4 km/l, bliver up! ikke en dyr fornøjelse.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Åbent Hus d. 3. - 4. marts med ekstra forkælelse
Den nye Volkswagen up! Kan opleves hos samtlige Volkswagen forhandlere I weekenden d. 3.-4. marts fra 11.00-16.00. Mens man tager den nye up! i nærmere øjesyn kan man lade sin bil forkæle med et gratis sikkerhedstjek på vores værksted. Der vil blive kontrolleret støddæmpere, manchetter, lygter og rustbeskyttelse. Derudover vil der blive efterfyldt kølervæske, bremsevæske, sprinklervæske og olie på bilen.  Alt sammen uden beregning.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.