• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. januar 2012 - Hyundai

Auto Bild award til Hyundai

Hyundai genvinder prestigefyldt tysk kvalitetsmåling.

Hyundai vinder for anden gang i træk den prestigefyldte kvalitetsmåling "Auto Bild Qualitätsreport." Hyundai vinder for anden gang i træk den prestigefyldte kvalitetsmåling "Auto Bild Qualitätsreport."

Hyundai

Auto Bild Qualitätsreport
For andet år i træk topper bilmærket, der også herhjemme nyder stor popularitet, listen i den prestigefyldte ”Auto Bild Qualitätsreport”, der blandt andet er baseret på en omfattende analyse af de største bilmærkers pålidelighed, langsigtede kvalitet og kundetilfredshed.

Besøg forsikringsoversigten

Tysklands førende bilmagasin Auto Bild udarbejder hvert år kvalitetsrapporten ”Auto Bild Qualitetsreport”. Den er én blandt mange internationale kåringer og undersøgelser i bilbranchen, men meget få tiltrækker sig så stor opmærksomhed som denne, da den bygger på resultaterne fra over 7,5 millioner bilinspektioner gennemført af det tyske TÜV.

Holdbarhed, værkstedskvalitet og garanti
Og igen i år løber Hyundai med den fornemme førsteplads i den omfattende undersøgelse foran velansete japanske og tyske mærker som eksempelvis Honda, Toyota, Audi og Mercedes. Det er især inden for kategorierne holdbarhed, værkstedskvalitet og garanti, at det koreanske kvalitetsmærke er konkurrenterne overlegne. Med topplaceringen bekræftes Hyundai’s status som et anerkendt mærke, der har bidt sig fast i toppen af et af Europas vigtigste bilmarkeder:

”Endnu engang har Hyundai sejret foran bilmærker, som tidligere plejede at sætte benchmark i bilbranchen inden for pålidelighed og kvalitet. At vinde den prestigefyldte titel igen – endda med en endnu bedre score i år – er derfor en fantastisk præstation. Kvalitet er fortsat en kerneprioritet for Hyundai, og vi stræber altid efter at levere det bedste i alt, hvad vi gør,” siger Allan Rushforth, Senior Vicepræsident for Hyundai Motor Europa.

Endnu en blåstempling af Hyundai
Også på det danske bilmarked nyder Hyundai stor popularitet, og de danske bilkøbere har tidligere belønnet Hyundai’s alsidige flåde af biler, kompetente forhandlere og gennemsigtige garanti- og serviceaftaler med flotte karakterer i bl.a. AutoIndex’ kundetilfredshedsundersøgelser.
Hos Hyundai Bil Import i Danmark betragter man førstepladsen i Auto Bild’s rapport som endnu en  blåstempling af Hyundai-modellernes fremragende kvalitet:

”Det er super flot, at Hyundai for andet år i træk vinder denne prestigefyldte pris. Og så i Tyskland, som jo er bilens hjemland og et af de aller hårdeste bilmarkeder i verden. Men egentlig overrasker det mig ikke, at Hyundai vinder denne pris, for også i Danmark oplever vi ekstremt få fejl på vores modeller. Det er blandt andet også derfor, at vi med sindsro kan tilbyde vores kunder markedets aller stærkeste garanti, 5 Års Triple Garanti, netop fordi bilerne er af så høj kvalitet,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Danmark. 

Sælg din bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.