• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. november 2011 - Toyota

Fjerde generation af Avensis

Toyota har startet produktionen af fjerde generation.

Den nye aftapning af Toyota Avensis kommer til salg straks i det nye år. Den nye aftapning af Toyota Avensis kommer til salg straks i det nye år.

Motor-Magasinet

Produktionen sker i Burnaston
Toyota har sat gang i produktionen af næste generation Avensis på fabrikken i Burnaston i England. Den havde premiere på Frankfurt udstillingen i september, og er blandt de mest populære flådeejerbiler på flere markeder, også i Danmark.

Søg brugte Toyota Avensis her

Fjerde generation siden 1997
"Avensis er en nøglemodelserie i blandt andet Storbritannien og på flere markeder i Europa. Det er fjerde generation siden starten i 1997," udtaler administrerende direktør i Storbritannien, Tony Walker.

På markedet i 2012
Den mest populære model er 2,0 liters D-4D, og her har motoren fået en overhaling, så den nu kun udleder 119 g/km. Flere af de nye Avensis-modeller sælges til uændrede priser i Storbritannien. Nyheden er på markedet i starten af det nye år.

Burnaston fabrikken åbnede i 1992. Toyota har siden investeret omkring 10 milliarder kroner i anlægget.

Ønsker du at sælge din bil? Lad os hjælpe
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.