• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. november 2011 - KIA

KIA frigiver billeder af Ray

Ray er den kompakte model til det koreanske marked.

Kia har i dag frigivet de første officielle billeder af den helt nye KIA Ray, som vil blive solgt udelukkende på hjemmemarkedet i Korea. Kia har i dag frigivet de første officielle billeder af den helt nye KIA Ray, som vil blive solgt udelukkende på hjemmemarkedet i Korea.

KIA

Økonomisk og rummelig
Kia Motors Corporation har i dag frigivet de første officielle billeder af den helt nye KIA Ray, som vil blive solgt udelukkende på hjemmemarkedet i Korea.

Den nye Ray by‐bil giver forbrugerne økonomisk bilkørsel og et rummeligt og meget alsidigt interiør, mens den skiller sig ud fra mængden takket være dens slående kasse‐formede design. Motorvarianter vil først blive annonceret tættere på lanceringen.

Interesseret i KIA? Søg her

Ray stråler af energi
Bilen tager sit navn fra det engelske ord ”Ray”, som betyder en stråle af energi eller lys. Ray har en enkel moderne silhuet og et karakteristisk look, samt maksimeret plads indvendigt til både passagerer og fragt.

Fra fronten kombinerer Ray KIAs signatur kølergrill med unikke forlygter og LED‐kørelys, hvilket skaber en modig og sikker fremtoning. I profil forbedrer Rays unikke glaskonfiguration bilens individualistiske æstetisk appel.
Rays glidende bagdør giver ikke kun en lettere ind‐og udstigning på snævre parkeringspladser, men også muligheden for en bred uhindret sideåbning for en maksimal lastning af fragt.

Bagfra, præsenterer Ray en bred og stabil holdning, fremhævet af en fin kombination af LED lamper og lodret placerede reflektorer på kofangeren.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.