• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. november 2011 - Toyota

Toyota lancerer ny mobilapp

Undgå lange bilkøer med ny mobilapp fra Toyota.

Toyota kommer med en ny app, som skal hjælpe dig i trafikken. Toyota kommer med en ny app, som skal hjælpe dig i trafikken.

Toyota

Find bilen med din smartphone
Find automatisk frem til din parkerede bil med mobiltelefonens GPS og undgå lange bilkøer ved at orientere dig via direkte vejbilleder fra live-webcams. Alt dette tilbyder Toyota nu i sin nye mobilapp Toyotapp til smartphones.

Kender du følelsen, når man ikke kan finde det præcise sted, man parkerede sin bil i storbyen eller på shoppingcentrets parkeringsplads? Eller kender du følelsen, når man sidder fanget i en stillestående bilkø på motorvejen uden mulighed for at komme hverken frem eller tilbage? Så fortvivl ikke hjælpen er nemlig på vej.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Med Toyotas helt nye mobilapp til smartphones undgår du fremover at halse panisk rundt efter din bil, hvis du ikke lige kan finde frem til, hvor den er parkeret. Åbn app’en så snart du har parkeret bilen. Klik på, at bilen er parkeret, og husk derefter at klikke ”gem”. Så husker programmet, hvor bilen holder, og du vil senere let kunne blive guidet tilbage til din bil.

Få en trafikorientering
Men app’en kan meget mere end at hjælpe dig med at finde din parkerede bil. Du kan med Toyotapp, som den nye applikation hedder, også orientere dig døgnet rundt om trafikken via direkte vejbilleder fra live-webcams placeret på vejstrækninger over hele landet. Dermed vil det også være muligt at forudse eventuel køkørsel og i god tid finde en anden rute.

Det er ikke et krav, at du kører i Toyota for at benytte dig af den nye mobilapp. Men ejer du en Toyota, kan du gemme oplysninger på bilen som model, registreringsnummer, stelnummer, brændstoftype og seneste servicebesøg, så du altid har det ved hånden.
Du kan som Toyota-ejer også altid blive guidet direkte hen til det nærmeste autoriserede Toyota-værksted. Og skulle du have brug for hjælp under kørslen, er det med et enkelt tryk muligt at kontakte Toyota Vejhjælp, der er en gratis vejhjælpservice for alle Toyota-ejere, der får serviceret deres bil på et autoriseret Toyota-værksted.

Søg brugte Toyota her på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.