• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. oktober 2011 - Volkswagen

Volkswagen prissætter up!

Se prisen på den nye Volkswagen up! her.

Anders Breinholt (tv) har sammen Volkswagen personbilers direktør, Ulrik Schönemann (th) netop løftet sløret for prisen på up!. Anders Breinholt (tv) har sammen Volkswagen personbilers direktør, Ulrik Schönemann (th) netop løftet sløret for prisen på up!.

Volkswagen

89.990 kr. for Volkswagen up!
Volkswagen har valgt at introducere up! på det danske marked til priser startende allerede fra 89.990 kr.
Som det ses på billedet har Anders Breinholt (tv) sammen Volkswagen personbilers direktør, Ulrik Schönemann (th) netop løftet sløret for både, hvordan Volkswagens nye minibil up! ser ud og ikke mindst røbet prisen. Det skete under et pressemøde på Volkswagens store stand 9950 i hal M på bilmessen i Herning, Biler for Alle.

Overvejer du leasing? Besøg leasingoversigten

Thumbs up til udstyret
Med så lav en introduktionspris, vil man normalt forvente et beskedent standardudstyr. I tilfældet Volkswagen up! er dette dog ikke gældende. up! leveres i tre udstyrsvarianter under navnene, take up!, move up! og high up!

Alle up! har som del af standardudstyret city emergency brake, et laserbaseret system, der bremser bilen ned, hvis objekter kommer for tæt på bilens front, dermed forebygger systemet påkørselsulykker og er unik til up!, der er oplagt som bybil. Volkswagen er første producent, der introducerer denne teknologi i mikro-bils-segmentet. up! har naturligvis også ESP og ABS med antispinregulering og servostyring som standard. up! er udstyret med BlueMotion Technology, hvilket vil sige, at bilen bl.a. har start-stop-system, genvinding af bremseenergien og letløbsdæk. Samtlige up! tilhører energiklasse A og kører mellem 22,2 og 23,8 km/l.

Take up!, der er indstigningsniveauet har sortlakerede dørhåndtag og sidespejle. Stødfangerne er lakerede i bilens farve og førersæde og rat er højdejusterbart. Ruderne foran er elbetjente og bagsædet kan nedfældes. Desuden er up! udstyret med fjernbetjent centrallås, isofix beslag til fastgørelse af barnestole og ikke mindst radio med cd og aux-in.
Bevæger man sig et udstyrsniveau op, meget sigende til move up! får man udover udstyret fra take up! dørhåndtag og sidespejle lakeret i bilens farve, easy-entry-funktion, der gør ind- og udstigning lettere for bagsædepassagerer samt et split-bagsæde. I bagagerummet får man en variabel bund, der gør opbevaringen mere handy og man får flere kromdetaljer i kabinen bl.a. ved luftdyser og håndtag. Slutteligt har move up! hele 6 højttalere til anlægget.

High up! har som luksusudgaven af up! 15" alufælge "spoke", læderrat og håndbremsegreb i læder, sædevarme foran, elektrisk indstillelige sidespejle med varme samt tågeforlygter. Udstyrsniveauet high up! fås udelukkende i kombination med den største af up! - motorerne med 75 hk.

DK-pakker
Volkswagen har sammensat tre udstyrspakker, en til move up! og to til high up!
DK-pakke move up! indeholder det nyudviklede navigations- og multimediesystem maps + more, der enkelt klikkes ind øverst på bilens midterkonsol. Maps + more er fuldt integreret med bilens netværk. På den ene side kan man via maps + mores touchscreen aktivere telefon, navigation og infotainment, men samtidig informeres man via skærmen om vigtige informationer om bilen, fx aktuelt brændstofforbrug.  Apps gør det muligt, at individualisere maps + more helt. Maps + more taler naturligvis dansk. Udover maps + more får man sædevarme foran, elektriske sidespejle med varme og tågeforlygter. Prisen er 7.499 kr.
DK-pakke high up! Indeholder maps + more, parkeringscensor bagtil (denne vises optisk på maps + mores touchscreen), multifunktionsanlæg og fartpilot. Prisen er 8.999 kr.
Sportspakke til high up!  I denne udstyrspakke får man sportsundervogn, tonede ruder og 16" alufælge "Classic". Prisen er 8.499 kr.
Aircondition fås til den 3-dørs up! til 4.999 kr.

Priser og motorer
up! bliver tilbudt med to forskellige motorvarianter, 1,0 60 hk og 1,0 75 hk, begge helt nyudviklede benzinmotorer:

Søg brugt Volkswagen her på Bilpriser.dk
 

Motorer Forbrug km/l Energibogstav Take up! Move up! High up!
1,0 60 hk BMT, 5 gear 23,8 A 89.990 97.990  
1,0 75 hk BMT, 5 gear 23,3 A   104.990 117.990
1,0 75 hk, automatgear 22,2 A   114.990 127.990


Volkswagen starter udleveringen af up! fra marts 2012, men man kan allerede fra midt november bestille sin up! hos samtlige Volkswagen-forhandlere i Danmark.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.