• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. oktober 2011 - Audi

Nyheder fra Audi i Herning

Audi har Danmarkspremiere på to nye modeller.

Audi præsenterer to nye modeller i Herning til Biler for Alle. Audi præsenterer to nye modeller i Herning til Biler for Alle.

Audi

Danmarkspremiere på A5 og Q3
På den kommende biludstilling ”Biler for Alle” i Herning kan Audi præsentere to nye modeller på det danske marked. Der er tale om Danmarkspremiere på den nye Audi A5 og den helt nye Audi Q3.

18 modeller fra Audi
Udover de to nyheder kan publikum også opleve et meget bredt udvalg af det store modelprogram, lige fra Audi A1 i specielle udgaver til Audi R8. På den i alt godt 1.400 m2 store messestand, kan publikum opleve 18 modeller fra mærket med de fire ringe inkl. en overraskende showcar, som også afsløres på åbningsdagen fredag den 21. oktober. Desuden vises et stort udvalg af det originale tilbehør i et flot univers.

A5 introduceres i uge 46
Den nye Audi A5 introduceres hos de danske Audi forhandlere i weekenden i uge 46/2011 og Audi Q3 har sin debut på det danske marked ved introduktionen i uge 03/2012.
Audi standen ligger i hal G.

Er du interesseret i en Audi? Søg her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.