• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. oktober 2011 - Honda

Premiere til Biler For Alle

Honda Civic får danmarkspremiere i Herning.

Oplev den nye Civic til Biler for Alle i de kommende to weekender i Herning. Oplev den nye Civic til Biler for Alle i de kommende to weekender i Herning.

Honda

Specieludviklet til Europa
Honda har på Biler For Alle messen i Herning danmarkspremiere på den nye Civic. Bilen er udviklet specielt til de europæiske kunder og deres smag, og vil blive solgt som en 5 dørs hatchback der skal konkurrere i C-segmentet. Den vil kunne ses hos de danske forhandlere sidst i januar 2012. "Efter verdenspremieren i Frankfurt for kun en måned siden, kommer den nye Honda Civic forbi Danmark. Det er en stor fornøjelse at vi som et af de første lande i Europa kan præsentere denne bil for vores kunder,” udtaler direktør Mikael Larsen.

Mikael Larsen lover desuden, at Honda på deres stand i hal G i forbindelse med Biler For Alle i uge 42+43 kan løfte sløret for priserne på den nye Civic, både vejl. udsalgspriser samt privatleasing, hvilket han forventer vil kunne vække interesse hos en del kunder. ”Honda har haft fokus på at udvikle Civic’en således at den passer til de europæiske ønsker. Det betyder blandt andet at køreegenskaberne og undervognen er optimeret, og kabinen er raffineret og har taget flere skridt i premium retningen."

Søg brugte Honda Civic her på Bilpriser.dk

Den nye Honda Civic: Sporty design og klasseledende fleksibilitet
Designteamet bag den nye Civic ville beholde de sporty og avancerede elementer, men forene dem til en mere elegant og dynamisk følelse til den nye model. ”Vi har reduceret højden med 20 mm og samtidig gjort bilen 5 mm bredere, og 45 mm længere, sammenlignet med den nuværende Civic,” udtaler Mistsuru Kariya, udviklingsleder for den nye Civic.

Udviklingen af køreegenskaberne og komforten i den nye Civic er sket i Europa. I tæt samarbejde med europæiske kollegaer og eksterne eksperter, har det Japanske udviklings team analyseret den nuværende Civic’s præstationer. Dette gav anledning til at forbedre kvaliteten af køreegenskaberne og komforten i den nye Civic, dog uden at miste den sporty fornemmelse, som man har i den nuværende model Bilen har en klasseledende bagagerumskapacitet på 477 liter og sammen med de mange kombinationsmuligheder med bagsædet, gør det bilen til den mest praktiske til dato.” Kraftfuld og økonomisk diesel motor: i-DTEC motoren i den nye Civic tilbyder en exceptionel kombination af høj ydeevne og lavt CO2 udslip. Den opdaterede 2,2 liters i-DTEC motor, kombineret med Civic’ens forbedrede aerodynamik, har resulteret i en bil med 150hk samt kun 110 g/km CO2.

Overvejer du leasing? Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.