• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. oktober 2011 - Nissan

Nissan slår gammel rekord

Største markedsandel i Europa nogensinde.

Nissan Quashqai er en medvirkende faktor til, at Nissan har en rekordstor markedsandel. Nissan Quashqai er en medvirkende faktor til, at Nissan har en rekordstor markedsandel.

Nissan

Nissan slår rekord fra 1995
Nissan har offentliggjort, at virksomheden har opnået sin højeste markedsandel i Europa nogensinde. Dermed har virksomheden slået sin egen 16 år gamle rekord.

Efter at have opnået flotte resultater på alle de større markeder nåede Nissan i september op på at have en samlet markedsandel på 4,2 %, hvilket er en rekord i Europa og næsten et helt procentpoint bedre end 2010. Sidste gang Nissan oplevede at have den største markedsandel var i august 1995 med en markedsandel på 4,1 %.

Rekordmåneden viser, at virksomheden er på vej mod at leve op til det mål Nissan har om at blive det største asiatiske volumenmærke i Europa inden udgangen af 2016.
I september nåede salget op på 73.713 solgte biler (næsten 17.500 biler mere i forhold til sidste år), hvilket hovedsageligt kan tilskrives salget af Nissans crossover-modeller, herunder Qashqai med 23.000 solgte biler og JUKE med mere end 14.000 solgte biler.

Søg brugt Nissan på Bilpriser.dk

Stigning på 117.000 solgte biler
Nissan har dermed brudt grænsen på en halv million med ca. 521.000 solgte biler. Nissan ønsker nu at udvide og forny produktporteføljen i Europa.

Den første af disse nye modeller vil være den innovative NV400 store varevogn, der vil udvide Nissans LCV sortiment. Efterfølgende planlægger Nissan også til næste år, at lancere en lille 100 % elektrisk nul-emissions varevogn.

Optimistisk omkring fremtiden
Peter Hal, landechef hos Nissan Danmark, er yderst tilfreds med den positive udvikling i Danmark også: ”Nissans markedsandel på 2,6 % for september 2011 er et rigtig flot resultat, set i forhold til en markedsandel på 1,85 % samme måned sidste år. Tallet er dog ikke endeligt gjort op, så det kan blive endnu bedre. Det er en meget positiv udvikling, og det bekræfter blot, at vi har valgt den rette kurs. Med et målrettet fokus på kvalitet og innovation, som fx Qashqai er et eksempel på, har vi indtaget en betydningsfuld position på markedet, som vi fortsat vil bevare.”

Interesseret i leasing? Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.