• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2011 - Kia

Picanto i 3-dørs variant

Den anmelderroste KIA Picanto fås nu i en mere sporty 3-dørs variant.

Modelspecifikationer og priser for KIA Picanto 3-dørs variant bliver identiske med den nuværende 5-dørs variant. Modelspecifikationer og priser for KIA Picanto 3-dørs variant bliver identiske med den nuværende 5-dørs variant.

KIA

På gaden fra 1. oktober
KIA Picanto er kommet fremragende fra start i Danmark og i resten af Europa. Og hos Kia Import Danmark arbejder vi hver dag med at få flest mulige biler til Danmark, så vi kan indfri den store nationale efterspørgsel.

Fra den 1. oktober vil den nye KIA Picanto også kunne fås i en sporty 3-dørs variant, som er skabt til de kunder, der ønsker en smart og coupe lignede bil i A-segmentet.
3-dørs varianten bliver med et mere sporty og frækt design en markant bil i bybilledet, og sikrer en endnu bredere målgruppe til KIA Picanto.

Find brugt KIA Picanto her på bilpriser.dk

Picanto 3-dørs varianten er udstyret med sporty kofangere, fræk sidebagrude, sports-alufælge (Exclusive), dobbelt udstødning etc.

Variant- og specifikationsmæssigt er 3-dørs varianten identisk med Picanto 5-dørs. Og også prismæssigt bliver de to karrosserivarianter identiske. Dette medfører at kunden selv kan vælge om han/hun ønsker en ”funktionel” 5-dørs variant eller en ”sporty” 3-dørs variant.


 
 
  
 

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.